Szórakozás

Osváth Zsolt a 24.hu-nak: Curtis hazudik, amikor azt mondja, nem adta a nevét a kezdeményezésünkhöz

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Péntek délutánra szervezett tüntetést Odakint most szörnyek járnak – kiállás az áldozatokért, gyerekekért, az egészséges társadalomért címmel több ismert hazai előadó, tartalomkészítő és tévés. A kezdeményezést támogatók listáján Curtis neve is megjelent, aki ma délelőtt az Instagram-oldalán írt arról, hogy nem adta a nevét semmilyen megmozduláshoz. A témában a rappert és az egyik szervezőt, Osváth Zsoltot is megkerestük.

Közel két hete a szombaton leköszönő Novák Katalin nagy felháborodást keltő kegyelmi ügyétől hangos a sajtó. Az ügy február elején robbant ki, ekkor derült ki, hogy Novák kegyelemre méltónak találta a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesét, akinek tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált az intézményben, sőt megírt egy hamis vallomást is az egyik gyerek nevében, amit a pedofil igazgató jelenlétében akart aláíratni a gyerekkel.

A történtek hatására Odakint most szörnyek járnak – kiállás az áldozatokért, gyerekekért, az egészséges társadalomért címmel szervezett péntek délutánra tüntetést több hazai influenszer és előadó, köztük Osváth Zsolt, Azahriah és Pottyondy Edina.

Osváth Zsolt csütörtök hajnalban osztotta meg a nyilvánossággal a kezdeményezést támogatók névsorát, a listán pedig Széki Attila, azaz Curtis neve is olvasható volt. A rapper nemrég a közösségi oldalán jelezte a nyilvánosság felé, hogy nem csatlakozott semmiféle megmozduláshoz, ezért mindenkit arra kér, hogy ne éljenek vissza a nevével semmilyen fórumon.

A pedofília minden formáját elutasítom, és azt is , ha a gyerekeket politikai célra akarják felhasználni. Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz. Ahogyan eddig, így ezután is kiállok a gyermekek védelme mellett. Nem írtam alá semmit, és nem csatlakoztam semmilyen csoportosuláshoz. Arra kérek mindenkit, hogy ne éljen vissza a nevemmel, semmilyen fórumon

– írta posztjában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés

Osváth Zsolt a szóban forgó bejegyzés alatt komment formájában adott hangot csalódottságának, hozzátéve:

„Gondolom, szóltak fentről, hogy ezt így nem lehet. Nem találok szavakat. Én szégyellem magam helyetted, Attila!”

A hozzászólás már csak a Redditen látható, a rapper posztja alól ugyanis eltűnt.

A történtekkel kapcsolatban Osváth Zsolt azt mondta a 24.hu-nak, hogy Curtis törölte a kommentjét, továbbá minden közösségi platformon is letiltotta őt.

Törölte a hozzászólásomat és mindenhonnan letiltott. Így ért véget egy barátság. Most kérdezem én, akinek nincs takargatni valója, az miért törli és tiltja a kommentemet? Azért, mert pontosan tudja Ati, hogy mindent bizonyítani tudok. Soha, soha az életben nem használnék fel senkit politikai célokra, pláne nem gyerekeket, és soha nem írnám oda senkinek a támogatók közé a nevét, ha nem akarná támogatni az eseményt

– jelentette ki a tartalomkészítő, aki állítja, telefonon többször is egyeztettek a kezdeményezésről Curtisszel, akivel eddig baráti viszonyt ápoltak.

Közöttünk emberi kapcsolat volt, és valaki szólt neki, hogy ennek vége kell legyen. Úgy, hogy ez a rendezvény tényleg mindenféle pártpolitikától mentes. Minden ellenzéki pártot visszautasítottunk, mindenkit. Hazudik, Curtis hazudik. Én továbbra is nagyon szeretem őt, és bízom benne, hogy egyszer majd ezt meg fogjuk tudni beszélni, és egymás szemébe fogunk tudni nézni. Én tényleg nagyon szeretem őt, és bízom abban, hogy elmondja ezzel kapcsolatban az igazat

– zárta gondolatait, aki megmutatta a Curtisszel való csetbeszélgetését is.

Az üggyel kapcsolatban Curtist is kerestük, aki lapunkkal közölte, hogy ő már mindent leírt és elmondott, amit akart, így a továbbiakban nem kíván foglalkozni a témával.

Így folytatódott aztán a történet:

Kapcsolódó
Curtis: Ne hazudj, Zsolti! Teljesen kiforgatod, amit mondtam!
Folytatódik a szövevényes történet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik