Élet-Stílus

„Függetlenség napja” – így kommentálta Tóth Gabi, hogy öt perc után eltűnt a posztja, amiben a mai tüntetésről ír

TV2
TV2
A szóban forgó bejegyzés, amiben az énekesnő egyértelműsítette, hogy nem lesz ott a Hősök terén tartott demonstráción, „elveszett”.

Tóth Gabi pénteken egy bejegyzése alá érkező kommentre válaszolva árulta el, hogy nem tervez részt venni a ma esti tüntetésen, amit online tartalomgyártók rendeznek a gyerekek védelme érdekében, és amit mostanáig több mint 45 ezer érdeklődő jelölt vissza a Facebookon.

Majd ha lesz egy politikailag mindkét oldaltól független tüntetés, ami tényleg arról szól, hogy védjük meg a gyermekeinket a pedofiloktól (ami teljesen evidens részemről is), akkor elmegyek…

– írta hozzászólásában az énekesnő.

Kicsit később külön posztot is szentelt a témának a közösségi oldalán.

„Elképesztő számomra, hogy a mai tüntetés kapcsán már-már fenyegető, és persze sértegető üzeneteket kapok, hogy menjek el, és ha nem teszem, akkor ez és az lesz, ez és az vagyok…

Megírtam a véleményem, miszerint ez a tüntetés a gyermekvédelmet felhasználó tüntetés, és azt is, hogy természetesen a gyermekek mellett állok, aminek függetlennek kellene lennie. De erre is rákapaszkodott egy oldal, akiknek szereplői nem mellesleg az elmúlt években azon munkálkodtak, hogy nevetség tárgyává tegyenek, hiteltelenítsenek, lejárassanak…

Az én gyerekemet megvédték ezek az aktivisták? Ki védi majd meg, ha ezért gúnyolják az iskolában, amiért ilyen videókat, mémeket készítettek rólam? Hogy anyagilag károsítottak, amit a gyerekemtől is vettek el?”

Ez a bejegyzés csak rövid ideig volt látható Tóth Gabi Instagram-oldalán, most már csak a Reddit egyik fórumán érhető el róla egy képernyőfotó. Az énekesnő később korlátozott ideig elérhető történetében reagált a poszt eltűnésére.

Kitettem egy posztot, ami nagyjából 5 percig volt elérhető… aztán »elveszett«. »Függetlenség napja«

írta Tóth Gabi az Instagram-sztoriban, majd újra kitette oldalára az eredeti posztban megosztott fotót, ezzel a szöveggel:

Nos, elveszett a posztom, kiteszek hát egy semlegeset… egy »függetlent«. Ha: »Annak akarsz látni, ami nem vagyok«

Az idézet Ákos Majom a ketrecben című dalából van, ez az aláfestője zenéje a történetnek és a bejegyzésnek is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik