Élet-Stílus

Egészen hihetetlen, ahogy összehozták ezt a Vogue-címlapot 40 szupersztárral

Miért lenne egy címlaplány, ha lehet 40 is?

Edward Enninful hét év után elbúcsúzott a brit Vogue főszerkesztői posztjától, de utoljára még összehozott 40 ikonikus nőt – szupermodelleket, sportlegendákat, pop- és filmsztárokat – egy címlapfotózásra. A dolog érdekessége, hogy

a kép készítésekor mindenki személyesen jelen volt, senkit nem photoshoppoltak oda később.

A címlaplányok között vannak anya-lánya párosok (Kate és Lila Moss, valamint Cindy Crawford és Kaia Gerber), énekesnők (Miley CyrusDua Lipa), de főként modellek – köztük Linda Evangelista, Gigi Hadid, Iman, Amber Valletta, Irina Shayk, Cara Delevingne, Karlie Kloss, Naomi Campbell and Christy Turlington –, de ott van Jane Fonda, Oprah Winfrey, Salma Hayek, Selma Blair, Victoria Beckham, Anya Taylor-Joy, Laverne Cox és Serena Williams is. A fotós Steven Meisel volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

British Vogue (@britishvogue) által megosztott bejegyzés

Amikor elérkeztünk az utolsó lapszámomhoz, tudtam, hogy a címlapot a nőknek fogom szentelni. Hát persze! Hiszen a nők immár közel 108 éve alakítják a brit Vogue-ot, és minden bizonnyal hat és fél éves itt töltött időm minden pillanatára hatással voltak, nem beszélve arról, hogy egész életemben vezettek és irányítottak

írta Enninful a 2024 márciusi lapszámának szerkesztői levelében. Tudta, hogy egyetlen nő nem elég, hogy képviselje a magazin elmúlt néhány évét, és hogy erre egy csoportra van szükség. Felkérték a modelleket, kitűztek egy időpontot, és lélegzetvisszafojtva vártak.

Vajon lehetséges, hogy a világ 40 legelfoglaltabb és legcsodálatosabb nője eljön egy New York-i stúdióba egy decemberi napon, hogy egyetlen közös képet készítsenek? Spoiler: eljöttek. Londonból, New Yorkból, Párizsból, Milánóból, Los Angelesből és még távolabbról, megjelentek, mintha egy álomból érkeztek volna.

Enninful beszámolója szerint Kaia Gerber és Cindy Crawford egy autóval jöttek. Salma Hayeket Linda Evangelista hozta, mert a színésznő előző este a modellnél szállt meg. „És mindenki gondoskodott róla, hogy a dolgok minél zökkenőmentesen menjenek, hogy Gigi Hadid időben hazaérjen a kislányához” – írta a divatszerkesztő, aki tanácsadóként továbbra is marad a Vogue-nál.

Edward Enninful főszerkesztősége alatt számos emlékezetes lapszám jelent meg:

Kapcsolódó
Meztelenül pózol a Harry Potter-filmek 82 éves színésznője, Miriam Margolyes a brit Vogue-ban
A leszbikus színésznő a Pride-lapszám címlapján látható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik