Élet-Stílus

Itt van a brit Vogue címlapja, amit Meghan hercegné szerkesztett

Hónapokig dolgozott a magazin szeptemberi számán.

Már június közepe óta tudni lehet, hogy Meghan hercegné lesz a brit Vogue szeptemberi számának vendégszerkesztője. A hónapokig tartó munka mostanra kész formát öltött, a címlapot már nyilvánosságra is hozták.

Meghan hercegné 15 olyan ismert nőt – úgy mint, Jane Fonda,  Salma Hayek vagyJameela Jamil – válogatott össze az utóbbihoz, akik nyitottságukkal, kedvességükkel és igazságérzetükkel a változást szorgalmazzák. Emellett a címlapon van egy 16. mező is, egy tükör, hogy mindenki, aki a kezébe veszi a lapot, az ott érezze magát ebben a csapatban.

Meghan heregné, aki többek között az USA korábbi First Ladyjével, Michelle Obamával is készített interjút, nagyon hálás a lehetőségért.

A brit Vogue szeptemberi számának vendégszerkesztése igazi jutalom, tanítás és inspiráció volt. Mélyen beleástam magam a folyamatokba, hónapokon át csendben dolgoztam a színfalak mögött, boldog vagyok, hogy megoszthatom, amit készítettünk. Óriási köszönet illeti a barátaimat, akik támogattak az igyekezetemben és idejüket és energiájukat áldozták a magazinra és a címlapra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés, Júl 28., 2019, időpont: 2:26 (PDT időzóna szerint)


Kiemelt kép: Samir Hussein/WireImage

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik