Élet-Stílus

Szabó Simon a válásáról: Sok mindenben mentem alá egy olyan megállapodás érdekében, hogy a gyerekeknek legyen jó

Ivándi-Szabó Balázs
Ivándi-Szabó Balázs
Balogh Edináról is beszélt szűkszavúan.

Szabó Simon volt Palik Lászlóék vendége, ahol a színész interjút adott egyebek közt a Farm VIP megnyeréséről, a válásáról és Balogh Edinával való kapcsolatáról is. A színész azt mondja, nem vette észre gyerekein, hogy rosszul élték volna meg a válást.

Minden nap beszélünk, találkozunk. Nagyon sok mindenben úgy döntöttem, hogy nekem nem jó, de a gyerekeknek jó. Sok mindenben mentem alá egy olyan megállapodás érdekében, hogy a gyerekeknek legyen jó: például a gyerektartás, a láthatás, hogy hol, milyen lakásban lakjanak. Nem az én érdekeimet kell nézni.

Új párjáról, Balogh Edináról is beszélt:

Az az érdekes, hogy ő mit gondol arról, majd az ő gyerekeinek mi lesz a jó: ha megismeri a két gyerek azt a férfit, akivel ő szívesen tölt időt. Tud-e annyira előre gondolkodni, hogy ennek eljött-e már az ideje?

Arról, hogy a celebes műsor alatt látszódhatott-e valami a nézőknek abból, hogy Simon és Balogh közt fellobbant a szikra, így felelt:

Én amennyit láttam a műsorból, abból nem vettem észre, ez ott még tök más volt: nem az a bizonyos szikra volt. Van olyan ember, akivel szívesen vagy ebben a helyzetben. Akivel nemcsak akkor akarsz beszélgetni, amikor vajat kell köpülnöd.

A színész úgy érzi, elérte egy életközepi válság két évvel ezelőtt: „Minden átértékelődik, szakmailag, magánéletileg is. Ez a farm abszolút az ellenkezőjét bizonyította annak, amit gondoltam magamról: úgy mentem oda, hogy egy hét után jövök haza, ehhez képest ott voltam negyven napot. (…) Tök rossz dolog: másfél éve cigizek, úgy, hogy előtte 13 éve nem dohányoztam” – mesélte Palikéknak.

Kapcsolódó
Balogh Edina Szabó Simonról: Egy pár vagyunk, nem cáfolom
A színésznő szerint „nagyon szép és mély érzelmekkel teli” a kapcsolatuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik