Élet-Stílus

„Az a srác nem valódi” – így értette félre a valóságot több millió ember a nyári repülős balhé után

A mémmé vált nő végre megmagyarázta a történteket.

Nyár közepén érdekes élményben volt része az American Airlines egyik felszállni készülő dallasi gépén várakozóknak, mikor az egyik utas miatt három óra csúszással tudtak csak elindulni. A késés oka az volt, hogy az azóta már Tiffany Gomas néven beazonosított, egy cég marketinges vezetőjeként dolgozó nő hirtelen felpattant a helyéről, és magából kikelve a következőket ordította egy utastársára mutatva:

Én mondom neked, leszállok a picsába, megvan az oka, miért szállok le, mindenki vagy elhiszi azt, vagy nem. Az az anyaszomorító nem valódi

– 38 éves nő még azt is hozzátette, hogy a továbbiakban nem hajlandó azzal a bizonyos „nem valódi” emberrel utazni.

Az X-re (biztos, ami biztos, még leírjuk, hogy a korábbi Twitter) feltöltött videó eredeti változatát, valamint annak további megosztásait Tiffany Gomes szerint már 450 millióan látták nyár óta, és az eset után ügyvédhez is fordult, mert annyian zaklatták őt.

Egy hónappal később, augusztusban nyilatkozott erről először, de akkor még igen ködösen fogalmazva csak annyit mondott, hogy senki sem ismeri a történteket, és az embereknek nem szabadna ítélkeznie, valamint hogy „sok minden volt pontatlan”.

Most azonban lehullt végre a lepel: Gomas a Barstool Sports egy podcastjében elárulta, hogy a videója alá kommentelők találgatásaival ellentétben nem látott aznap semmi paranormálisat, csak rossz passzban volt. „Kicsúszott a kezemből a dolog. Nem a legjobb pillanatom volt. Úgy értem, valójában egy szörnyű pillanat volt. Teljesen megalázó.” A Fox News szerint a műsorvezető ekkor a nő segítségére sietve egy mindent tisztázó kérdést tett fel:

Szóval, ez olyan volt, hogy vitatkoztál egy fickóval a repülőn, aztán ahogy távoztál, azt mondtad: ez az anyaszomorító nem igazi.

„Igen” – vágta rá a Dallas egyik előkelő negyedében élő nő, ezzel jelezve, hogy nem dehumanizálni kívánta utastársát, hanem pusztán arra hívta fel a figyelmet a vita hevében, hogy nem tartja őt hitelesnek. A műsorvezető ezután még próbált részleteket megtudni a konfliktusról, de Gomes igen szűkszavúan nyilatkozott – nagyjából arra lehet következtetni, hogy a repülőgép ülésein veszhetett össze az utastársával.

A nő egyetlen vigaszt talált nyári balhéjának kirobbanása óta (amely táptalajt adhat további földtől elrugaszkodott elméletek gyártásához):

Hála Istennek, az emberek nem hiszik, hogy én vagyok az. Én rendben vagyok – nekem ez nem gond. Örülök, hogy nem hiszik, hogy én vagyok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik