Élet-Stílus

Először nyilatkozott az év repülős balhéjának főszereplője, aki azt ordibálta a gépen, „az a srác nem valódi”

Azt mondja, nem kéne ítélkezni felette.

Még július elején ment nagyot az interneten az a videó, ahol egy dallasi repülőgép fedélzetén, még felszállás előtt egy nő ki akart szállni, mert az egyik utastársa szerinte nem valódi.

Az az anyaszomorító nem igazi

– mutogatott teljesen kikelve magából a gép hátulja felé valakire.

A hét elején derült ki róla, hogy Tiffany Gomasnak hívják, egy marketinges cég 38 éves vezetője, és hogy az egész balhé abból indult ki, hogy a családtagjait azzal vádolta, ellopták az AirPods-át. Ekkor arra is fény derült, hogy egyébként Dallas egy előkelő negyedében, egy 1,6 millió dollár (600 millió forint) értékű házban lakik.

Igaz, mikor megvette a négy hálószobás, fürdőmedencés házat 2022 januárjában, még csak 572 ezer dollárt (200 millió forintot) fizetet érte, majd felújította.

Azt mondja, amióta felkapta az internet a róla készült videót, minden megváltozott körülötte.

Senki se ismeri valaki más történetét, senkinek nem szabadna ítélkeznie. Senki sem tudja, hogy ez milyen

– nyilatkozta a Daily Mailnek.

Állítása szerint az eset óta folyamatosan zaklatják őt és szomszédjait, még a leveleit is átnézték. Ügyvédekkel is konzultált, mert

olyan sok minden volt pontatlan.

De hogy mire gondol, nem osztotta meg a lappal.

A nő július 2-i kiakadása több órás késést jelentett az Orlandóba tartó gép utasainak, mert utána mindenkit leszállítottak a gépről, hogy újra átvizsgálják azt.

A nő a leszállítása után sem hagyta abba a dühöngését, többször megpróbált visszajutni a beszállókapukhoz, erről bővebben itt írtunk.

Kapcsolódó
„Az a srác nem valódi” – hangzott el a nyár repülős balhéjában. Most kiderült, valódi lehetett
Egy nő teljesen kiakadva üvöltözött a repülőn, hogy az egyik utastársa nem igazi, több órát késett miatta a gép, de eddig nem lehetett tudni, mi volt az ügy hátterében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik