Szórakozás

„Az a srác nem valódi” – hangzott el a nyár repülős balhéjában. Most kiderült, valódi lehetett

Egy nő teljesen kiakadva üvöltözött a repülőn, hogy az egyik utastársa nem igazi, több órát késett miatta a gép, de eddig nem lehetett tudni, mi volt az ügy hátterében.

Az az anyaszomorító nem igazi

hangzott el a nyár talán leghíresebb repülőgépes balhéjában, mikor a dallasi repülőtéren nem tudott elindulni az American Airlines repülőgépe az egyik utas kiakadása miatt. A nőt a gépről leszállították, de így is több órás késéssel érkezett meg csak a gép a céljához Orlandóba.

Maradhatsz ülve ezen a gépen és meghalhatsz vele, de én nem fogok

– mondta még egyebek mellett az ülések közötti folyósón.

Mint most kiderült, a nő a 38 éves, dallasi Tiffany Gomas, egy vállalat marketinges vezetője.

A kihallgatási jegyzőkönyvből kiderül, az egész azzal indult, hogy összeveszett a rokonaival, akiket azzal vádolt, ellopták az AirPodsát.

A nő aztán azt állította, hogy a repülőgép nem biztonságos, és nem akart elmenni a géppel, mert azt gondolta, nem ér célba

– tudta meg a New York Post a rendőrségtől. A nő állítása miatt a légiutas-kísérők nem érezték biztonságban a gépet, és az újravizsgálását kérték, emiatt az összes utasnak el kellett hagyni a repülőgépet. Problémát nem találtak.

A rendőrök arra értek oda, hogy a zavart nő már vissza próbált szállni, a biztonsági emberekkel nem volt hajlandó beszélni. Ezért kijjebb kísérték, a biztonsági ellenőrzés előtti részre, de többször is megpróbált visszamenni a beszállási területre.

Végül egészen ki, a járdáig kísérték. Birtoksértés miatt szóbeli figyelmeztetést kapott, de soha nem gyanúsították vagy vádolták meg az ügy miatt.

A Post arról is ír, Gomas Dallas egy előkelő negyedében, egy 2 millió dollár (700 millió forint) értékű házban lakik, állítólag nagyon tehetséges a munkájában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik