Élet-Stílus

Nagy-Britannia leginkább kitetovált nője megmutatta, hogy nézett ki átalakulása előtt

Peter Roessler / WS Productions, Inc. / Getty Images
Peter Roessler / WS Productions, Inc. / Getty Images
Eddig körülbelül 16 millió forintnyi összeget költött rá, hogy ne úgy nézzen ki.

A sajtóban a legjobban kitetovált brit anyaként elhíresült nő most megmutatta a követőinek, hogyan nézett ki átalakulása előtt. Korábban akkor írtunk Becky Holtról, mikor beszámolt róla, hogy tetoválásai ellenére is önbizalomhiánnyal küzd, és nehezen barátkozik meg a szülés után megváltozott hasával, ellenben ugyanezen okból megnagyobbodott melleit üdvözölte.

A cheshire-i Poyntonból származó anyuka eddig 35 ezer fontot (körülbelül 16 millió forint) költött tetoválásaira, melyek a Daily Mail szerint testének 95 százalékát borítják,beleértve hónalját, arcát és intim területeit (ha valakit érdekel, hogy néz ki egy 95 helyett 96 százalékban teletetovált férfi, az ebben a cikkünkben azt is megtalálja). A 36 éves nő, mikor épp nem új tetoválást varrat magára, OnlyFans-oldalára tölt fel videókat és fényképeket, valamint párjával és 2020-ban született kislányával tölti a hétköznapokat.

Becky elmesélte, volt már rá példa, hogy elküldték egy szórakozóhelyről nem megfelelő kinézete miatt, és olyan is előfordult, hogy egy alvilági banda tagjának hitték sok tetoválását látva.

Kövérnek neveztek már. Csúnyának. Hülyének. Mentálisan betegnek. Undorítónak. Figyelemfelkeltőnek. Rossz anyának. Szörnyű példaképnek. Azt mondták, úgy nézek ki, mint egy lecsúszott pornósztár… Azt mondták, úgy nézek ki, mintha 60 éves lennék. Azt mondták, hogy a tetováltatás időpocsékolás volt. Hogy megbánom az elmúlt 10 évet, amit ebbe fektettem. Hogy a lányom szégyenkezni fog miattam.

– osztotta meg követőivel ezeket a kedvesnek erőszakkal sem nevezhető kommenteket Becky, melyeket az elmúlt években kapott extrém kinézete miatt.

És a fotó, amiért jöttünk.

A Daily Mai cikkében egy visszafogottabb, barna, hosszú hajú nőként köszön vissza ránk a mára szőkére festett, tintával borított testű Becky, mi pedig az Instagramjáról hoztunk egy képet, ahol rövid, tűzpiros hajjal látható, és alig egy-két tetoválással.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Becky Holt (@becky_holt_bolt)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik