Élet-Stílus

Elégedetlen a testével a legtetováltabb brit anya

Az OnlyFansen is jelen levő nő ezt egy Instagram-posztban árulta el.

Becky Holtot úgy szokták emlegetni a sajtóban, hogy ő a legtetováltabb brit anya – a Cheshire-ben élő 34 éves modell testének 95 százalékát tetkók borítják.

Legutóbb arról írtak a bulvárlapok, hogy Holt is megjelent az OnlyFans-en, hogy az előfizetéses felületen bárki megnézhesse (például) a tetoválásait, és privát kamerás eseményeket is vállal.

Aki azt gondolná, hogy a modell ezek után hatalmas önbizalommal áll a kamerák elé, és a saját akaratából megváltoztatott testét el tudja fogadni, nagyon téved. Egy friss Instagram-bejegyzésben fürdőruhás képet mutat magáról, a fotóhoz azt írja, amióta megszületett a kislánya, igyekszik elrejteni az „anyahasát”. Gyermeke, Aurora 2020-ban született, Holt pedig nem tudja elfogadni szülés utáni hasát, és az is zavarja, hogy túl nagyok a mellei.

A melleim is hatalmasak lettek, és a hozzájuk illő bikinit megtalálni nagyon nehéz volt. Soha nem éreztem magam magabiztosnak bikiniben, egészen mostanáig.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

B E C K Y H O L T ϟ (@becky_holt_bolt) által megosztott bejegyzés

A kissé reklámszagú bejegyzésből (bár hivatalosan nincs feltüntetve, hogy szponzorált poszt lenne) kiderül, hogy ebben a fürdőruhában végre meg meri mutatni a testét, de amúgy próbálja rejtegetni, hogy hogyan néz ki a hasa a szülés után.

Beck Holt az eddigi tetoválásaira 35 ezer fontot (15.6 millió forint) költött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik