Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: 3000 dollár jattot adott a pincérnőnek, majd beperelte az étterem

Grace Cary / Getty Images (illusztráció)
Grace Cary / Getty Images (illusztráció)
Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy évvel ezelőtt.

Tavaly ilyenkor legjobban egy meghatónak induló, de váratlan fordulattal meglehetősen pitiánerré váló történet érdekelte az olvasóinkat egy amerikai férfi nagyvonálú, Jézus Krisztusnak szánt borravalójáról.

Adott 3000 dollár jattot a pincérnőnek, most beperli az étterem
Azt állítja, nem is adott ekkora borravalót.

De a Nyerő Páros nézői, és a műsort a sajtóból követő olvasók is nagyot néztek, amikor Muri Enikő egy interjú közben egyszer csak faképnél hagyta párját, és zenésztársát, a Sugarloaf Tóth Szabiját.

Nyerő Páros: Muri Enikő faképnél hagyta a párját, miután nem magyarázta el neki, miért nem törölte Facebookról az exével közös képeit
Az énekesnőnek azért is könyörögnie kellett, hogy Tóth Szabi legalább a csókolózós fotóikat törölje le.

A vetélkedő emellett más kellemetlen meglepetést is tartogatott a nézők, és főleg Young G Béci számára. Akiről rögtön a beköltözésük utáni első epizódban elmesélte a felesége, Mészáros Norina, hogy egyszer annyira összevesztek, hogy a rapper a három hónapos gyerekükkel együtt rakta ki a szűrét. A fájdalmas történet felelevenítését végül Béci is fájdalmasan élte meg.

Egy évvel ezelőtt történt, hogy egy amerikai nő végre magyarázatot talált a jelenségre, ami már hetek óta borzolta az idegeit: a fürdőszobájában valamilyen rejtélyes oknál fogva folyamatosan vérzett a fal.

Tavaly ilyenkor küldték élete végéig rácsok mögé  a korábbi gyerekszínészt, a Riverdale-ben is felbukkanó kanadai Ryan Granthamet. A 24 éves színész vérfagyasztó kegyetlenséggel ölte meg a saját édesanyját.

Életfogytiglanra ítélték a Riverdale színészét, amiért meggyilkolta az anyját
Ryan Grantham kanadai színészt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, miután bűnösnek vallotta magát édesanyja meggyilkolásában.

Illetve 2022 szeptemberében dőlt meg a legtávolabbra leadott puskalövés világrekordja is. Aki kíváncsi, mekkorát kell lőni ahhoz, hogy bekerüljön a Guinness Rekordok Könyvébe, az ide kattintson!

Megdőlt a legtávolabbi puskalövés rekordja
A lövészek közel két évig tervezték és a készültek fel a csúcsdöntésre, végül 640 métert javítottak az eddig rekordon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik