Élet-Stílus

Másfél hónap után jött rá az amerikai nő, mitől vérzik a fal a fürdőszobájában

TikTok / lexirayre
TikTok / lexirayre
Hátborzongató dolgot vett észre a fürdőszobájában egy augusztusi reggelen egy kaliforniai nő. Az egyik falból, pontosabban a falba süllyesztett szekrény mögül fura, vérre hasonlító folyadék kezdett el szivárogni. Másfél hónappal később sikerült megfejtenie a rejtélyt.

A kaliforniai Lexy Chidester azért lepődött meg, amikor észrevette a vörösszínű, sűrű folyadék szivárgását, mert több mint húsz éve él ugyanabban a házban, de soha nem tapasztalt még hasonlót – írja a LadBible című brit bulvárlap.

Chidester első dolga volt, hogy ellenőrizze, nem a szekrényben borult-e ki valami, de nem talált semmi gyanúsat. Aztán a bátyját kérdezte, hogy ő csinált-e valamit, de a férfi is értetlenül állt a kísérteties jelenség előtt. Chidester videót készített és a TikTokon kérdezte a követőit, van-e ötletük, hogy mi történik a fürdőszobájában.

@lexyraye

Dude …… wtf … my wall is bleeding …..

♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat

Chidester beszélt egy vízvezeték-szerelővel, egy tesztkészlettel ellenőrizte, nem valamilyen penészesedés okozza-e a problémát, aztán a bátyjával a szekrényt is kiszedték a helyéről, de nem jutottak közelebb a megoldáshoz.

Végül a nő a bátyjának jutott eszébe valami: szétszedte a kiszerelt fürdőszobaszekrényt, és rájött: a hajlított fémkeret két rétege közül folyik a vöröses, rozsdás víz, a fürdőszoba magas páratartalma és a lecsapódás miatt.

@lexyraye Thank you to everyone who joined !! Here is the long awaited conclusion! #fyp #foryou #bleedingwall ♬ Cumbia Buena - Grupo La Cumbia

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik