Élet-Stílus

Meghosszabbítják Amanda Bynes pszichiátriai kezelését

Jason Kempin / Getty Images for IMG
Jason Kempin / Getty Images for IMG
Az egykori tinisztár a hétvégén hívta ki magára a rendőrséget.

Amanda Bynes a hétvégén került be a pszichiátriára, hogy az amerikai törvények értelmében 72 órán át megfigyeljék. A színésznő ezt megelőzően saját maga telefonált a rendőrségre, a járőrök megbilincselve vitték be az őrsre, ahol egy hivatásos orvosi egység már készenlétben állt, hogy megvizsgálják és megállapítsák, szüksége van-e további kezelésre.

Az egykori tinisztárt az orvosai ön- és közveszélyesnek nyilvánították, a TMZ  pedig most arról ír, hogy meghosszabbítják a pszichiátriai felügyeletét. Még legalább egy hétig bent lesz, ez idő alatt azon dolgoznak majd, hogy stabilizálják őt a megfelelő gyógyszerekkel és terápiákkal.

A lap forrásai szerint a színésznő megrekedhetett egy olyan ciklusban, amin sok mentális betegségben szenvedő ember átmegy: abbahagyják a gyógyszereik szedését, ha jobban érzik magukat, aminek komoly következményei lehetnek.

Úgy tudni, amíg Bynes a szülei gyámsága alatt állt, az édesanyja volt a felelős azért, hogy a lánya mindig bevegye a gyógyszereit. A kezeléssel ez idő alatt soha nem is volt probléma, a bíróság viszont 2022 márciusában feloldotta a gyámságot. A TMZ informátorai szerint a család nagyon aggódik, de hihetetlenül nehéz, jóformán lehetetlen lenne új kérelmet benyújtani a gyámság megújítására.

A színésznőt idén másodszorra kezelik a pszichiátrián. Először márciusban került be, miután egyedül, ruha nélkül bolyongva találtak rá Los Angeles belvárosának utcáin. Akkor három hétig tartózkodott az intézményben.

Kapcsolódó
TMZ: Bár Amanda Bynes pszichiátriára került, a szülei nem tervezik ismét a gyámságuk alá venni
Sorozatos mentális összeomlásai után a színésznő közel egy évtizeden át állt a szülei gondnoksága alatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik