Élet-Stílus

TMZ: Bár Amanda Bynes pszichiátriára került, a szülei nem tervezik ismét a gyámságuk alá venni

Jason Kempin / Getty Images for IMG
Jason Kempin / Getty Images for IMG
Sorozatos mentális összeomlásai után a színésznő közel egy évtizeden át állt a szülei gondnoksága alatt.

Amanda Bynes 2013-ban került a szülei, Lynn Organ és Rick Bynes gyámsága alá, miután több mentális összeomlást is elszenvedett. A szóban forgó gondnokság tavaly márciusban ért véget, és úgy tűnt, Bynes kezdett egyenesbe kerülni: az elmúlt években józan életet élt, diplomát szerzett és kozmetikai képzésre kezdett járni.

A 36 éves színésznő a viszont a napokban pszichiátriára került, miután meztelenül, egyedül kószált Los Angeles belvárosában. Bynes leintett egy autót, a sofőrnek pedig elmondta, hogy éppen egy pszichotikus epizódja van, ezt követően maga hívta fel a 911-et.

A segélyhívás után a rendőrségre vitték, ahol egy mentális egészségügyi csapat megállapította, azonnal pszichiátriára kell szállítani. Az ilyen típusú ellátás 72 órán át tart Amerikában, de meghosszabbítható.

A TMZ ma arról írt, hogy Bynes szülei ugyan nagyon aggódnak a lányukért, a történtek után egyelőre nem tervezik, hogy ismét a gyámságuk alá vegyék. A portál forrása szerint a szülőket némiképp vigasztalja, hogy a színésznő elég öntudatos volt ahhoz, hogy felismerje a bajt és segítséget hívjon.

Arról, hogyan indult meg Amanda Bynes mélyrepülése az Amerikai filmiparban, alább írtunk részletesebben.

Kapcsolódó
Felgyújtotta a kutyáját, megölte volna az apját – a rajongói mégis felszabadítanák a gyámság alól Amanda Bynest
A 2000-es évek tinifilmjeinek sztárja szülei gyámsága alatt él 35 évesen is. De mi vezetett idáig?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik