Élet-Stílus

Németh Kristóf és felesége második közös gyereküket várják

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
A 47 éves színésznek egy előző kapcsolatából van egy kamasz fia is.

Németh Kristóf hamarosan háromszoros apa lesz, derült ki a Story magazin legújabb számából. A színésznek az előző házasságából született már egy fia, Lóci, aki 15 éves, és jelenlegi feleségével, Zitával is van már egy közös fiuk, a most három fél éves Levente, akinek már úton van a kistestvére.

Tervünk volt, hogy ha a Jóisten is úgy akarja, bővüljön a család. Habár nem egy édesanyától születtek, a mi kis patchworkcsaládunkban Lóci és Levente nagyon jó testvérek. A kicsi bálványozza a bátyját, aki gondoskodó szeretettel fordul az öccse felé. Zitával mindig is nagy családról álmodtunk, mert mindkettőnk számára a család, a gyermek a legnagyobb érték. És persze a gyerekek fiatalon tartják az embert, egy kicsit vissza is viszik a saját gyerekkorába. Levikével már lehet bandázni, programokat csinálni, mókázni, ugyanakkor nagyon jó érzés lesz újra belépni egy babaillatú gyerekszobába is

– árulta el a magazinnak a színész, felesége pedig felidézte, hogy kisfiuktól tudták meg, hogy bővül a család.

Egyik este azt mondta: »Anya, ott lakik egy kisbaba a pocakodban.« Előtte soha nem beszélt ilyesmiről. Onnantól kezdve mindennap elmondta, hogy szeretné, hogy kis testvére legyen, és lát egy babát a pocakomban. Még az első napokban járhattam, úgyhogy nem is akartam terhességi tesztet csinálni, de Levi annyira mondogatta ezt, hogy bennem már nem volt kétség. Azt mondják, a gyerekek megérzik az ilyesmit. Nálunk ez pontosan így történt. A teszt pedig pozitív eredményt mutatott. Kristóffal örömkönnyekkel néztünk egymásra, és földöntúli boldogságot éreztünk.

Németh Kristóf 47 éves, és biztos benne, hogy most egy vadonatúj élet kezdődik számukra, de nem félnek a változástól.

Kifejezetten várjuk azt az új ritmust, amit a harmadik gyermekem érkezése hoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik