Élet-Stílus

Dietz Gusztáv: Azzal az energiával kezdtem el sportolni, amivel a heroint szúrtam magamba

Palikék Világa by Manna
Palikék Világa by Manna
Arról is beszélt Palik Lászlónak, emberutálata van.

Dietz Gusztáv sétálgatott Palik Lászlóval utóbbi Futtában című műsorában. A margitszigeti séta alatt Dietz beszélt egyebek közt feleségéről, Laky Zsuzsiról is, akiről úgy fogalmazott, „Zsuzsi egy nagyon stabil, kiegyensúlyozott ember. Egy végtelenül erkölcsös, jóravaló nő”.

Korábbi kábítószer-függőségéről is mesélt, pontosabban arról, hogy le lehet szokni az ilyesfajta függőségről. Hozzátette még, nem igazán tartja helytállónak, hogy folyton MMA-sként emlegetik.

Kell találni valami más kattanást. A jó szokásoknak és a rosszaknak is megvan az eredménye, azzal az energiával, amivel szúrtam magamba a heroint, ugyanazzal az energiával kezdtem kábé sportolni. Ennek is meglett az eredménye, ez is egy kattanás, egy drog. (…) Én nem tartom magam MMA-snak, nekem komoly eredményeim földharcban vannak, edzés szintjén tudom oktatni.

Azt mondja, mostanság emberutálata lett.

Az elmúlt két, pandémiával teli év alatt nekem olyan emberutálatom lett, annyira szeretnék mindentől messze kerülni. Bizonyos embereket nagyon szeretek, de most, hogy ott van a család… így azokkal az emberekkel, akikkel korábban napi kontaktban voltam, most havonta egyszer találkozom, elmegyünk dumálunk, mit tudom én. De ennyi.

Dietz elmondta, szeretné, ha a családjukkal kicsit távolabb költöznének a nyüzsgéstől, és kvázi a ház körül termelnének meg mindent, hogy a gyerekek lássák, „a csirke sem a boltban terem”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik