Élet-Stílus

G.w.M ékszergyűjteményét egy titkos helyen, biztonsági rendszerrel őrzik

TV2
TV2
Nemrég száznegyven grammnyi aranyat vásárolt.

G.w.M nemcsak a márkás holmikért, de az értékes aranyékszerekért is rajong. Magát és szeretteit is gyakran meglepi valamivel, karácsony alkalmából pedig megajándékozta két háttértáncosát és az unokaöccsét, a szintén zenész Ginokát.

Nagyon kemény szezon van mögöttünk. Egy húzós turnén vagyunk túl, több mint kétszázötven fellépéssel. A fiúk is nagyon odatették magukat egész évben, ezért úgy gondoltam, megérdemlik, hogy mindnyájukat meglepjem valami szép ékszerrel. Elhoztam hát őket a kedvenc üzletembe, és szabad kezet adtam. Bármi választhatnak, ami megtetszik nekik, én állok mindent. Megérdemlik, mert tényleg erőn felül teljesítettek mind a hárman, én ezzel szeretném nekik mindezt megköszönni és boldog karácsonyt szerezni számukra

mondta el a rapper a Blikknek, majd így folytatta:

Mi, romák, imádjuk a szép, csillogó, feltűnő dolgokat, de – az amerikai rapsztárokból inspirálódva – a hip-hop szférához is kötelező kellék a nagy arany fuksz. Nagyjából tíz évvel ezelőtt, amikor beindult a karrierem, és amikor már egyre nagyobb sikereket értem el, tellett arra, hogy magamnak is tudjak venni, valamint a családomnak is. Mára lett egy egész gyűjtemény tele értékes darabokkal. Nem tudom pontosan, mennyi van, mert nem otthon tartom, hanem egy titkos helyen, ahol megfelelő felszereléssel és biztonsági rendszerrel őrzik.

A lap arról ír, G.w.M összesen száznegyven grammnyi aranyat vásárolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik