Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor osztotta meg esküvői fotóit Várkonyi Andrea

Szokásunkhoz híven, most is összeszedtük azokat a cikkeinket, amiket tavaly ilyenkor a leginkább érdekelte olvasóinkat.

Szeptember 24. tavaly óta pirosbetűs ünnep. Legalábbis Várkonyi Andreának és Mészáros Lőrincnek, akik ekkor keltek egybe. Hogy aztán pár nappal később képeket is megosszon a jeles eseményről az ara.

Kapcsolódó
Várkonyi Andrea megosztotta az esküvői fotóit
Így nézett ki az ifjú pár a nagy napon.

Történtek azonban azon a héten kevésbé szerencsés esetek is. A tornász Vecsernyés Dávid tavaly ilyenkor vett részt a szombathelyi Hungarian Grand Prix-n, ahol a nyújtógyakorlata közben „kiszakadt a karja”, és arccal érkezett a földre.

Kapcsolódó
„Kiszakadt a karja”, iszonyatosat esett a magyar válogatott tornász
Vecsernyés Dávd szó lapjával érkezett a földre, arccal, mellkassal fogott talajt a szombathelyi Grand Prix nyújtó fináléjában.

Volt még egy nagyon fontos történése annak a hétnek, hogy pozitív vagy negatív, azt mindenki döntse el maga. Ekkor lett vége az ellenzéki előválasztás első fordulójának, ahol Dobrev Klára végzett az első helyen, a második Karácsony Gergely, a harmadik Márki-Zay Péter lett.

Kapcsolódó

Tavaly szeptember 20-án a permi egyetem egyik hallgatója mészárlást rendezett a kampuszon, megölt hat embert és további 47-et megsebesített. A 18 éves fiatal súlyosan megsérült a rendőrökkel folytatott tűzharcban, térdből amputálni kellett a lábát, de az orvosa akkor azt mondta, „megéri” életben tartani.

Kapcsolódó
Még a szülei sem érdeklődnek a permi tömeggyilkos állapotáról
Térdből amputálni kellett a lábát. Az orvosa szerint „megéri” életben tartani.

Egy viccesebb történettel folytatjuk. Törökországban egy italozás közben egy férfi eltűnt cimborái mellől, bement az erdőbe. A férfi nem került elő, a hatóságok mellett a helyiek is becsatlakoztak a férfi keresésébe. Illetve a férfi is, anélkül, hogy tudta volna kit keresnek.

Kapcsolódó

Tavaly ilyenkor ült le kollégánk Járai Mátéval interjúzni, amiben a színész-műsorvezető beszélt önpusztító szülőkről, Mari mamáról, liberalizmusról, őrjöngő Eszenyiről, jobb- és baloldalról, pedofiltörvény ellenes tüntetésről, nyitott házasságnak hívott szoros kapcsolatról.

Kapcsolódó
Járai Máté: Játszottam olyan színházigazgatónál, akinek az volt az első kérdése, meleg vagyok-e
Interjú Járai Mátéval önpusztító szülőkről, Mari mamáról, Nyerő Párosról, őrjöngő Eszenyiről, jobb- és baloldalról, tüntetésekről és nyitott házasságnak hívott szoros kapcsolatról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik