Élet-Stílus

Korda Györgyék egy 150 négyzetméteres budai lakásra cserélték 22 szobás villájukat

SuperTV2
SuperTV2
A Korda-villa több mint 700 millió forintért kelt el még januárban.

Augusztus közepén derült ki, hogy a Korda Györgyék januárban eladták II. kerületi villájukat, ahol már a szigorítások előtt is havi 500 ezer volt a gázszámlájuk.

Kapcsolódó

A házaspár nemrég a Story magazinnak mesélt arról, hogy nagyon fog hiányozni nekik a 22 szobás villa, amit bár maguk építettek fel, jó ideje gondolkoztak már azon, hogy elköltöznek onnan és eladják az ingatlant.

Mint mondják, az adásvétel után is Budán maradtak, egy 150 négyzetméteres lakásban leltek otthonra.

A második kerületben maradunk, és szerényebb körülmények között fogunk élni. Nagyon nagy munkával járt fenntartani egy háromszáz négyzetméteres, hatalmas lakást

mondta a lapnak Balázs Klári, akinek segítsége sem volt a ház körüli teendőkben.

Sokan azt hitték, hogy egy komplett személyzet ugrál körülöttünk, de ez nem igaz! Minden házimunkát, házkörüli teendőt magam csináltam, a kertet is én gondoztam, ami megint csak óriási munka volt. Persze most is ugyanazok a feladatok várnak rám, ránk, mint azelőtt, csak most kisebb területen, szerényebb körülmények között

– tette hozzá.

A Korda-villa egyébként több mint 700 millió forintért kelt el, az új tulajdonos pedig úgy döntött, szerkezeti szintig visszabontja az épületet, amiből luxustársasházat tervez kiépíteni.

Kapcsolódó
Szerkezeti szintig visszabontják a Korda-villát
Az új tulajdonos luxustársasházat tervez kialakítani a házaspár egykori otthonából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik