Élet-Stílus

Erre a mozdulatra csak a nők képesek, a férfiak nem

Egy egyszerű karmozdulat megmutatja, mennyire eltérő férfiak és nők anatómiája – állítja egy fiatal pár a TikTokon. A videójukat néhány hét alatt, közel két és félmilliószor nézték meg.

Egy Jemmi nevű San Diego-i lány a TikTokon mutatott be egy mozdulatot, melyet szerinte csak a nők képesek megcsinálni. A lány barátja, Russ is megpróbálkozik a feladattal és nem érti, miért képtelen ő arra, amire a barátnője erőfeszítés nélkül képes – írja a Daily Mail című brit bulvárlap.

A videón, amit közel két és félmilliószor néztek meg, a fiatal lány egymás mellé teszi a két alkarját, úgy, hogy végig érintkezzenek, majd kiegyenesíti a könyökeit. Russ hiába próbálja, nem tudja úgy kiegyenesíteni a könyökeit, hogy az alkarjai közben ne váljanak szét.

@_byjemmi wow #couplegoals #couplecomedy #trend ♬ original sound - laparasian

A Daily Mail azt írja, a magyarázat a nők és a férfiak eltérő anatómiájában keresendő. A nők könyökei és vállai némileg különbözők, ezért a karjaik hajlékonyabbak.

Nyár elején egy hasonló videóval állt elő egy új-zélandi testépítőpár. A 33 éves Maryam Matti azt mutatta meg, hogy míg ő gond nélkül képes előrehajolva átlépni a kezeiben tartott partvis nyelét, addig párja, a 31 éves személyi edző, Josef Rakich hiába próbálkozik ugyanezzel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Josef Rakich – Online Coach (@josefrakich) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik