Élet-Stílus

Néhány hét ismertség után költözött külföldre a barátnőjéhez: a szakításhoz csak 13 nap kellett

Néhány héttel online megismerkedésük után költözött külföldre, a barátnőjéhez egy fiatal férfi. Esküvőt és babát terveztek, de mindössze tizenhárom nap után szakítottak.

Viharos gyorsasággal zajlott le egy 23 éves amerikai férfi és egy 27 éves kanadai nő szerelme – írja a Daily Mail.

A detroiti Terrance Green és a torontói Alisa Thomas április 18-án ismerkedtek meg a Hinge nevű társkeresőn. Rengeteget csevegtek, és mivel úgy érezték, egy hullámhosszon vannak, a nő április 30-án repülőre ült, hogy meglátogathassa a férfit az Egyesült Államokban. A közös hétvége olyan jól sikerült, hogy Green elhatározta, ahelyett, hogy belemenne egy távkapcsolatba, inkább Kanadába költözik.

Terrance június elején költözött ne Alisához, a nyakára tetováltatta a nő nevét, és azt tervezte, hogy 18-án megkéri a nő kezét. Már az éttermi foglalása is megvolt a nagy kérdés feltételéhez, a szerelem azonban, amilyen hirtelen lobbant fel, olyan gyorsasággal ért véget.

Green azt mondja, Alisa barátai nem nézték jó szemmel a kapcsolatukat, ezért minden áron próbáltak keresztbe tenni nekik. Miután a lány legjobb barátnője egy hamis Instagram-profilt is létrehozott, hogy rossz színben tüntesse fel a férfit Alisa előtt, Terrance választás elé állította szerelmét: vagy ő, vagy az áskálódó barátok.

Terrance Green néhány nappal később Atlantában kezdett új életet. Azt mondja, bár rossz véget ért, nem bánta meg a viharos kalandot, mert sokat tanult belőle, és nem mellesleg rengeteg új követője lett a közösségi médiában, ahol gyakorlatilag élőben közvetítette végig a viszony összes fontos pillanatát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik