Élet-Stílus

Ikreknek adott életet: az egyik 2021-ben, a másik már 2022-ben született

„Őrület, hogy ikrek, mégis különböző évben születtek” – mondta az édesanyjuk.

A tavalyi év egyik utolsó, és az idei év egyik első gyermeke lehetett Kaliforniában az az ikerpár, akik az éjszaka közepén jöttek világra. A köztük lévő negyedórás korkülönbség pont úgy jött ki, hogy az anyakönyvi kivonatukba nemcsak másik nap, hanem másik hónap és másik év is van feltüntetve születési dátumnak – írja a People magazin.

A greenfieldi szülők, Fatima Madrigal és Robert Trujillo szilveszter éjjelén, helyi idő szerint 23:45-kor üdvözölték a világon újszülött fiukat, a kis Alfredót.

Alig 15 perccel később pedig – pont akkor, amikor az óra éjfélt ütött, és 2022 lett – a házaspár legkisebb gyermeke, egy Aylin nevű kislány is megszületett.

Őrületesnek tartom, hogy ikrek, mégis különböző évben születtek

– fogalmazott az anya a Natividad Medical Center lapnak eljuttatott közleményében, majd azzal folytatta, hogy meglepte és boldog volt attól, hogy éjfélkor érkezett a lánya.

Az ikreket világra segítő Dr. Ana Abril Arias pedig azt mondta: „Egyértelműen ez volt pályafutásom egyik legemlékezetesebb szülése.”

Alfredo és Aylin most három idősebb testvérhez – két lányhoz és egy fiúhoz – csatlakozik, akik mind nagyon izgatottan várják, hogy új testvéreik hazaérkezzenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik