Élet-Stílus

Videón, ahogy belepiszkít a kutyája a nagyszabású lánykérésbe

Szóval szeretném, ha még felejthetetlenebb lenne – mondta a férfi egy mikrofonba, mielőtt letérdelt, és elővette a jegygyűrűt. Tucker pedig besegített, hogy valóban így is legyen.

Egyszerre megható és megdöbbentő pillanatoknak lehettek a szemtanúi annak a kanadai kutyabarát párnak a családtagjai és ismerősei, akiket elhívtak a nagyszabású eljegyzésükre. A pár láthatóan elég sok mindent bevetett, hogy emlékezetes legyen az esemény: fényfüzérekkel díszítették fel a kerítést, a lánykérés előtti monológ pedig egy mikrofonba hangzott el, így a későbbi vőlegény szavait mindenki hallhatta, hiszen egy hangfallal ki is hangosították, amit mondott.

A show-t azonban végül az egyik kutyájuk, Tucker vitte el. Az ausztrál juhászkutya ugyanis a férfi monológja közben úgy döntött, könnyít magán a kertben, mint általában.

Különleges, hogy mindenki egyszerre van itt. A családom, a barátaim és mindenki, akit szeretünk. Szóval szeretném, ha felejthetetlen lenne.

– hangzott a monológ, majd a férfi féltérdre ereszkedett, elővette a gyűrűt, és – már sokkal intimebben, mikrofon nélkül – feltette a nagy kérdést, amire természetesen igen volt a válasz, amit a vendégek is tapssal és éljenzéssel konstatáltak.

Eközben Tucker enyhén szólva oda sem bagózott, inkább a saját dolgával volt elfoglalva.

A kanadai Fort McMurrayben, Albertában készített klipet a következő leírással osztotta meg a Viral Hog: „A videón a vőlegényem kérte meg a kezem. Később észrevettük a videóban, hogy az egyik ausztrál juhászkutyám, Tucker úgy döntött, hogy pont a közepén mosdószünetet tart.”

A felvételt itt lehet megtekinteni:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik