Élet-Stílus

Tóth Gabi le akar érettségizni és népzenét, néprajzot is tanulna

TV2
TV2
A megasztáros időszakában maradinak tartották vallásossága miatt, így eldobta a hitét, hogy megpróbáljon megfelelni másoknak.

A Nők Lapja készített interjút Tóth Gabival, aki a címlapon egyébként kislányát, Hannarózát is megmutatta. A döntése mögött az állt (annak ellenére, hogy tavaly kijelentették, semmilyen felületen nem mutogatják a gyereket), hogy anyák napja alkalmából tesznek kivételt.

Kapcsolódó
Tóth Gabi megmutatta a kislányát
Annak ellenére, hogy tavaly nyáron kijelentették, többet nem teszik.

A beszélgetés során elmondta, tervezi az érettségit, mert anno a Megasztárba tizenhat évesen került be, ideje pedig nem volt a vizsgákra. Sőt, arról is említést tett, fiatalon a hitét is eldobta, hogy megfeleljen sok embernek a szakmában.

Elvitt a showbiznisz és nem is érzékeltem. Munka, karrier, felszínesség, hírnév. Tizenhat évesen pottyantam bele a Megasztár után. Nem volt tanácsadóm, aki elmondja, hogy kell kommunikálni, felépíteni magam. Ösztönösen cselekedtem. Eleinte gúnyolták az értékrendem, a tájszólásom, a vidékiességem, az iskolázatlanságom. Hívőként maradinak, konzervatívnak tartottak. És én meg akartam felelni az itteni köröknek, eldobtam a józanságom, a hitem. Szeretnék leérettségizni, aztán népzenét, néprajzot tanulni, pótolni mindent, ami kimaradt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nők Lapja (@nok_lapja) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik