Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: összezártak egy tucat kanos fiatalt és megtiltották nekik a szexet

Netflix
Netflix
Mint mindig, most is megmutatjuk, mely cikkeink érdekelték leginkább az olvasókat tavaly ilyenkor.

2020 áprilisában futott nagyot a Too Hot to Handle – a valóságshow, ahol összezártak egy csomó fiatalt, akik már a nulladik percben egymásra gerjedtek. A bökkenő viszont az volt, hogy nem csókolózhattak vagy szexelhettek, azzal ugyanis csökkentették a főnyeremény összegét.

Kapcsolódó
Összezártak pár kanos fiatalt, szóltak nekik, hogy nincs szex, és elkészült a világ legjobb realityje
Ha csak egy sorozatot nézel meg a karantén alatt, a Too Hot to Handle legyen az. 

Egy éve, hogy nyílt levelet írt a volt lengyel külügyminiszter Deutsch Tamásnak. Így szignózta a végén: „Tisztelettel csalódva: Radoslaw Sikorski“.

Kapcsolódó
„Évtizedek óta Magyarország barátainak tekintettük magunkat, most döbbenten állunk és szomorúak vagyunk"
Nyílt levelet írt a volt lengyel külügyminiszter Deutsch Tamásnak. Így szignózta a végén: „Tisztelettel csalódva: Radoslaw Sikorski".

A várandós H. A. apósát március 11-én műtötték a Szent Imre kórházban, valószínűleg ő vitte onnan haza a koronavírust. A férfiről 24-én derült ki, hogy fertőzött, a menyénél március 29-én állapították meg, hogy ő is elkapta a koronavírust. A kismama azt állítja, ki kellett harcolniuk maguknak a tesztet, aztán kiderült, hat családtag közül négyen pozitívak. H. A. kórházba került. A család kálváriájáról itt írtunk.

Kapcsolódó
„Nem fogom a kórházban raboskodva eltölteni az időt, inkább otthon kilábalok a koronavírusból”
H. A. várandós kismama, március 29-én derült ki róla, hogy koronavírusos. Kórházba került, de ma már otthon lábadozik. Lapunknak elmesélte a kálváriáját.

Azon a napon viszont, amikor Müller Cecília szerint nem volt orvos a Pesti úti idősotthonban, az intézménnyel szerződésben álló háziorvos éppen az idősotthon lakóit és ellátottjait tesztelte pont a Pesti úton

– írta Facebookon Karácsony Gergely arra reagálva, hogy az országos tiszti főorvos azt mondtahétfőn az operatív törzs sajtótájékoztatóján, hogy az idősotthonban legalább egy hétig nem volt orvosi ellátás.

Kapcsolódó
Karácsony Gergely egy nyilvánosságra hozott levéllel bizonyítaná, hogy Müller Cecília nem mondott igazat
Azon a napon viszont, amikor Müller Cecília szerint nem volt orvos a Pesti úti idősotthonban, az intézménnyel szerződésben álló háziorvos éppen az

Kína egészségügyi szakértőket és kormányzati tisztségviselőket küldött Phenjanba – számolt be tavaly ilyenkor a Reuters hírügynökség szombaton bennfentesekre hivatkozva, miután az elmúlt napokban szárnyra kapott hírek szerint Kim Dzsong Un észak-koreai vezető komoly szív- és érrendszeri műtéten esett át, és súlyos az állapota.

Kapcsolódó
Baj lehet Kim Dzsong Unnal, Kína orvosokat küldött Észak-Koreába
Az Észak-koreai diktátor két hete műtéten esett át.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik