Élet-Stílus

Hullámvasút a barátja, „gyerekeik” is vannak

Kapcsolatuk sokszor eljut a csúcspontról a mélypontra.

Gaëlle Engel francia, de mint sokan mások, egy másik országban találta meg élete szerelmét: Németországban. Esetében tehát nem is ez a furcsa, hanem az, kedvese egy hullámvasút.

A 43 éves nő elmondása szerint tizenéves kora óta tárgyak iránt érez szexuális vonzódást, felnőttként kezdték kifejezetten a hullámvasutak érdekelni – írta a Mirror.

38 éves volt, mikor egy német vidámparkban, a hasslochi Holiday Parkban felfigyelt Sky Screamre. Annyira elkezdett vonzódni hozzá, hogy úgy érzi, ez valódi szerelem.

Mondhatjuk, hogy szexuálisan vonzódom a hullámvasutakhoz, de mióta megismerkedtem Sky Screammel, megértettem, mi is az a szerelem

– nyilatkozta Engel, aki azt is elárulta, ha emberekkel találkozott korábban, azok nem sültek el túl jól, bár három komoly kapcsolata is volt. Ezek mind testileg, mind erkölcsileg szenvedést okoztak neki, a férfiaknak komoly problémájuk volt az alkohollal például.

De Sky Screammel teljesen másmilyen

– mondta a nő.

Találkozniuk sem egyszerű, ugye Sky Scream sosem látogatja meg, de Engelnek is nehézségekbe ütközik. Ráadásul szexuális kapcsolat sem alakulhat ki közöttük.

Ezért Engel olyan tárgyakat gyűjt, amelyek szerelmét ábrázolják, emlékeztetőül a kettejük közötti kötelékre. Így van egy fotófala kettejükről és egy Sky Scream képével ellátott párna is, amit minden este magához ölel Engel. De van egy rakás más vidámparkos szuvenírje a hullámvasútról a nőnek.

Nagyon ritkán látom. De az élet megtanított arra, hogy a szex nem jelenthet prioritást a kapcsolatunkban, főleg a nehézségek és megpróbáltatások után, amelyekkel szembesülünk, amikor nem láthatjuk egymást.

Engel egyébként hullámvasútmodelleket készít, persze Sky Screamről is csinált egyet.

Van pár olyan modellem is, amik teljesen új találmányok, szóval mondhatjuk, Sky Screammel gyerekeink is vannak

– így Engel, aki egyébként a modellek készítése mellett még festészettel és költészettel foglalkozik, amelyekben szintén komoly ihletforrás a hullámvasút barátja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik