Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: a farokméret nem számít, illetve szerződést bontottak Schobert Norbival

Mint minden héten, most is összegyűjtöttük, hogy mely cikkeink érdekelték leginkább olvasóinkat egy évvel ezelőtt.

Elég vegyes témakörbe tartozó cikkek mozgatták meg olvasóinkat 2020 januárjának végén. A legolvasottabban szexuálterapeuta szerzőnk, Sereg Tímea arról írt, hogy nem a farokmérettől függ a női orgazmus mennyisége.

A kérdés minden esetben az, hogy a partner, a szerelmes társ elfogadja-e olyannak, minden tökéletlenségével együtt. Ha igen, akkor nem számít, mennyire hasonlít más (pornóban látott) férfiak péniszméretéhez, annak formájához, külleméhez. A közösségi médiában gyakori, hogy tévhitek keringenek bármilyen témában, de jó tudni, hogy a kutatások minden esetben több nő véleményét mutatják, nagyobb merítés és fontosabb tény, mint egy lájkvadász komment vagy kérdés

– írta akkor a szakértő.

Hanem?
Nem a farokmérettől függ a női orgazmus mennyisége
A nők orgazmusához a csiklónak kicsit több köze van, mint a pénisz méretének.

Egy éve ilyenkor robbantotta ki a 24.hu egyik cikke a Schobert-ügyet, amire nem csak celebek reagáltak: a Mammutban található Update Low Carb üzlet a Facebook-oldalán bejelentette, hogy a jövőben nem kívánja folytatni az együttműködést Schobert Norbival és így a bevásárlóközpontban egy ideig nem lehet kapni az Update termékeket.

Downdate:
A Mammutban lévő franchise szerződést bontott Schobert Norbival
Sem a világszemléletével, sem a kommunikációs stílusával nem értenek egyet.

Egy szomorú hír is rendkívül sok érdekelt: rosszul lett egy ember a Borsod megyei Csenyétén, leállt a légzése, a szívverését sem tudták kitapintani, így mentőt hívtak hozzá. Kiss István polgármester akkor azt mondta, a mentők a helyszínre értek, de nem voltak hajlandóak bemenni a romatelepre, és megvárták a rendőröket. A beteg végül meghalt.

Kapcsolódó

Tavaly ilyenkor írtuk meg, hogy az egyik legnagyobb mértékű emelkedés várható 2020-ban a légköri szén-dioxid-koncentrációban az ausztráliai bozóttüzek miatt. A brit meteorológiai szolgálat Globális Tűzkibocsátási Adatbázisra támaszkodó előrejelzése szerint tavaly májusban 417 ppm-mel (részecske per millió) tetőzik a szén-dioxid-koncentráció a Föld légkörében, az éves átlag pedig 414,2 ppm lesz, 2,74 ppm-mel több a 2019. évinél.

Kapcsolódó
Olyasmi jön, amit évmilliók óta nem látott a Föld
Óriási emelkedés várható idén a légköri szén-dioxid-koncentrációban, részben az ausztráliai bozóttüzek miatt.

Aztán végül a figyelmünk másra terelődött: a koronavírus témakörben a napi halálozási adatok hiányában akkor azt mutattuk meg, hogy is kell elképzelni a piacot, ahonnan a Covid-19 származik.

Hát így:
Mégis hogy néz ki egy piac ott, ahonnan a koronavírus származik?
A kínai Vuhanból induló koronavírus nagy valószínűséggel a helyi piacról származik, és a denevérek tehetnek az egészről. De pontosan mit lehet kapni a wet marketeken, és miért akar bárki ilyen körülmények között vásárolni?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik