Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Nukleáris katasztrófát okozott két brazil fémgyűjtő

Ahogy minden héten, most is előszedjük azokat a cikkeinket, melyek tavaly ilyenkor a legjobban érdekelték az olvasóinkat. Íme, a 31. hét legtöbbet kattintott cikkei.

Exkluzív interjút készített néhai tulajdonosa, a 2019 januárjában elhunyt Andy Vajna özvegyével, Vajna Tímeával a TV2. Gönczi Gábor maradandót alkotott – azt mindenki döntse el, milyen értelemben.

Egy amerikai multinál dolgozó férfi az irodája ablakából nézte végig, ahogy a szemközti épületben dolgozó, minisztériumi alkalmazott felesége módszeresen megcsalja az egyik kollégájával. A férj meg akarta menteni a házasságát: először ütött, majd elővette a kormánytisztviselők hivatásetikai kódexét.

Egy unalmas kedd estén két férfi sörösüveggel megdobott egy harmadikat a Nyugati téri aluljáróban. Ebből először szóváltás, majd verekedés kerekedett. Mivel két verekedő elmenekült a helyszínről a rendőrök kiérkezése előtt, a rendőrség megosztott egy videót az esetről, és a lakosság segítségét kérte az elkövetők kézre kerítéséhez.

Egy évvel a csernobili katasztrófa után Brazíliában is történt egy súlyos nukleáris baleset. Két férfi ellopott egy furcsa gépet egy elhagyatott kórházból, amivel egy két héten át tartó, józan ésszel felfoghatatlan eseménysorozatot indítottak el.

Egy tanulmányban felvételeket tettek közzé egy 45 éves drogfogyasztó agyáról. A képek alapján úgy tűnik, a szerhasználat már rövid távon is jelentősen átalakíthatja az agy szerkezetét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik