Szórakozás

Szebb feneket szeretne a nő, akit egy ország gyűlöl

Ráadásul ismét másokkal akarja kifizettetni.

Carla Belluccit akkor utálta meg az egész Egyesült Királyság, amikor a borehamwoodi nő bevallotta: depresssziósnak hazudta magát és elcsábított egy háziorvost annak érdekében, hogy az egészségbiztosítás terhére ingyen elvégezzenek rajta egy orrplasztikát.

A 37 éves nőt akkor sem kedvelték meg jobban, amikor elárulta, hogy saját lányának is szépészeti beavatkozást javasolt, mondván, a csúnya emberek nem tudnak érvényesülni, az ő kislánya ráadásul nem túl okos, így nem fogja sokra vinni.

A Sun szerint a brit nő most fenékplasztikára készül, egészen pontosan brazil feneket szeretne, azt a beavatkozást végeztetné el, amely már nem egy halálos áldozatot követelt a korábbiakban. Bellucci azt mondja, nem érdekli, mennyire veszélyes a műtét, ő mindenáron azt szeretné, ha nem lenne lapos a hátsója.

Pénze viszont nincs a beavatkozásra, úgyhogy a közösségi finanszírozásban bízik; magyarul abban, hogy az adófizetők után most majd vadidegen internetezők dobják össze neki a plasztikázáshoz szükséges összeget, ami ezúttal 6000 font (2,1 millió forint).

A terv igen ambiciózus, főleg, ha figyelembe vesszük a tényt, amit már fentebb is említettünk, azaz, hogy Bellucci nem a legnépszerűbb ember a szigetországban. A JustGiving adománygyűjtő oldalon a 6000 fontból egyelőre 10 (azaz tíz) font gyűlt össze.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Carla Bellucci (@officialcarlabellucci) által megosztott bejegyzés, Aug 6., 2019, időpont: 7:23 (PDT időzóna szerint)

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik