Élet-Stílus koronavírus

Szexbábukkal rakta tele stadionját egy koreai focicsapat

Eredetileg próbababákkal akarták helyettesíteni a járvány miatt kitiltott nézőket, de egy kis hiba csúszott a tervbe.

Éles szemű focirajongók valami igazán furcsát vettek észre az FC Seoul koreai focicsapat stadionjában, amikor a hétvégén lejátszott mérkőzésen jól megnézték a nézőtéren elhelyezett próbababákat. Azok ugyanis pontosan úgy néztek ki, mintha szexbábuk lennének – írta a BBC.

A brit közszolgálati adó cikke szerint a vasárnapi mérkőzés előtt egy Dalcom nevű cég kereste meg a klubot, és felajánlotta, hogy a járványügyi korlátozások miatt üres stadion székeit próbababákkal tölti fel. Végül 30 darabot vittek nézőnek – 25 női alakot és öt férfit.

A mérkőzést néző szurkolóknak azonban feltűnt, hogy a babák sokkal inkább hasonlítanak szexbábukra, mint a ruhaboltok kirakataiban látható darabokra.

A klub végül elnézést kért az eset miatt, de hangsúlyozta, hogy a Dalcom biztosította őket arról, hogy a kérdéses bábuk nem szexbabák, hanem “prémium próbababák”. Ugyanakkor elismerték, hogy a cég szexjátékszereket gyárt. Kis adalék, hogy a babák közül pár szexoldalakat hirdető feliratokat tartott, annak ellenére, hogy a pornóoldalak tiltva vannak Dél-Koreában.

A klub egyik vezetője a BBC-nek elmondta, hogy nem ellenőrizték le a babákat felajánló céget, és nem tudták, hogy pontosan mivel is foglalkoznak. A férfi beismerte, hogy a babák nagyon élethűek voltak, de az fel sem merült benne, hogy szexjátékszerek lehetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik