Élet-Stílus koronavírus

Aktivizálódnak a szexjátékgyártók a karanténidőszakban

Ingyenvibrátorok, kisorsolt szexbábuk.

Sokan az üzleti lehetőséget látják meg abban, hogy a világon egyre több ember kényszerül hosszabb időre a saját lakásába. Például a szexbábukat gyártó cégek.

A RealDoll például Instagram-posztban jelezte a potenciális vásárlóknak, hogy

bábuival könnyebben átvészelhető az elszigetelődés időszaka, ráadásul ez a típusú szex tutira biztonságos.

Azt írják a bejegyzésben, hogy minden RealDoll platinum szilikonból, természetesen antibakteriális és nem porózus anyagból készül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Self isolating doesn’t have to be the worst! All RealDolls are made from Platinum Grade Silicone and are naturally antibacterial and nonporous! Want one? Check the link below! . ⬇️⬇️ . . bit.ly/2wG19qE

RealDoll (@abyssrealdoll) által megosztott bejegyzés, Márc 19., 2020, időpont: 9:14 (PDT időzóna szerint)

Egy szexrobotokra és –babákra specializálódott oldal arról ír, az iparra hatással van, hogy a bábuk jelentős részét Kínában gyártják, a cégek vevőköre pedig tart attól, hogy koronavírus is érkezik a mesterséges szexpartnerrel.

Még a járvány európai megjelenése előtt írtunk róla, hogy mivel az Ázsiából érkező csomagok általában napokig, hetekig utaznak Európába, nincs ilyen veszély. Időközben azonban kiderült, hogy a vírus néhány napig feltételezhetően túlélhet számos felületen, ezért egy alapos fertőtlenítés – főleg a csomagoláson – biztos, hogy nem rossz ötlet.

A Silicon Wives (Szilikon feleségek) cég is azt kommunikálja, hogy szeretne segíteni a karantén embert próbáló időszakában, ezért kisorsol néhány bábut az érdeklődők között.

Szintén aktívak a járványidőszakban a szexjátékok gyártói: a Newsweek cikkéből kiderül, hogy a Bellesa vibrátorokat kínáló webshop és a Womanizer nevű gyártócég több ezer vibrátort oszt ki ingyen. Ahogy írják egy Instagram-bejegyzésben:

Szeretnénk, ha mindenki otthon, biztonságban – és boldogan – töltené a koronavírus-járvány időszakát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bellesa (@bellesaco) által megosztott bejegyzés, Márc 13., 2020, időpont: 11:34 (PDT időzóna szerint)

 

Részletesen mesélt munkájáról a nő, aki szexjátékokat tesztel
Karleen esti műszakban áll neki a feladatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik