Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Eladta a veséjét, hogy megvegyen egy iPhone-t, egész életét ágyhoz kötve töltheti

Minden héten összegyűjtjük azokat a történeteket, amik tavaly ilyenkor a legtöbb olvasónkat érdekelték. Így van ez most is.

Egy kínai fiatal nagyon szeretett volna egy iPhone-t, két vesére azonban – legalábbis úgy gondolta – nincs szüksége, ezért eladta. A baj csak az, hogy egy fertőzés miatt a másik veséje is leállt .

2019. január 20-án hunyt el Andy Vajna. A producer-kormánybiztost gyászolta a tulajdonában álló TV2, korábbi párja, Dobó Kata, Orbán Viktor is, persze még sokan mások is.

Meghalt Andy Vajna
Életének 75. évében, hosszú betegség után, budapesti otthonában hunyt el.

Katelyn Ohashit egészen addig nem ismerte szinte senki, míg be nem mutatott egy olyan tornagyakorlatot, amin az egész világ csak tátott szájjal ámult. A történetéről is írtunk később ebben a cikkben, míg a videót a gyakorlatról az alábbi cikkben találják meg.

George Birnbaum, Arthur Finkelstein üzlettársa arról beszélt egy svájci lapnak tavaly ilyenkor, hogyan dolgozták ki a Soros Györgyöt támadó kampányt és hogyan lett a magyar származású milliárdosból a világ bármely országában felhasználható bűnbak.

Kitálalt a Fidesz kampánytanácsadója: így csináltak Sorosból tökéletes ellenséget
Először szólalt meg a Fidesz kampányáról George Birnbaum, Arthur Finkelstein üzlettársa.

Végül: egy anya vett a gyerekének egy Kinder-tojást, amiben egy olyan játék volt, ami eléggé felbőszítette a családot. Szerintetek jogos a felháborodásuk, vagy erősen túltolták a biciklit?

Kiemelt kép: Photo by Chesnot/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik