Kultúra

Andy Vajna halála miatt változik a TV2 és a közmédia vasárnap esti műsorrendje

Vasárnap budapesti otthonában 74 évesen meghalt Andy Vajna. A TV2 rövid közleményt tett közzé Facebookon, amiben azt írják, változnak az esti adások. A csatorna posztját itt lent, a témában azóta született cikkeinket (nekrológ, nagyképes galéria, idézetek) pedig itt találja.

Meghalt Andy Vajna
Életének 75. évében, hosszú betegség után, budapesti otthonában hunyt el.

Életének 75. évében budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos és a TV2 Csoport tulajdonosa.
Ma Andy filmjeivel tisztelgünk az emléke előtt, ezért változás lesz a TV2 esti műsorrendjében. 18.55-től a következő filmeket tűzzük műsorra: A miniszter félrelép, Die Hard 3., Rambo.

– írták.

Életének 75. évében budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja,…

Közzétette: TV2 – 2019. január 20., vasárnap

A közmédia pedig azt közölte, hogy A Szabadság, szerelem című filmmel emlékezik meg az életének 75. évében elhunyt Andy Vajna producer életművéről és munkásságáról a Duna Televízió vasárnap ma 21 órától. A közmédia több csatornája stúdióbeszélgetésekkel tiszteleg vasárnap a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos emléke előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik