Élet-Stílus

Olyat csinált egy hajléktalan nő a metróban, hogy azt még a rendőr is videóra vette

Nem mindennapi, ahogy énekelni tud az ismeretlen nő.

Egy titokzatos nőről tett fel egy videót a Los Angeles-i rendőrség. A nő Puccini egyik híres áriáját énekli egy metrómegállóban, valami egészen kísértetiesen gyönyörűen. A videót hamar felkapták az internetezők, és ezzel egy időben elkezdődtek a találgatások, hogy ki lehet ő.

A legtöbben arra tippelnek a kezeiben tartott zacskókból és a többi csomagjából ítélve, hogy hajléktalan lehet, mások szerint viszont csak egy fogás, hogy felhívja a figyelmet arra, mennyi tehetséges ember él a városban. Ezutóbbi vélemény alapja lehet az a szöveg, amivel a rendőrség kitette a közösségi oldalaira videót:

4 millió ember nevezi LA-t otthonának. 4 millió történet. 4 millió hang… Néha csak meg kell állnod, hogy meghalljál egyet közülük, hogy halljál valami csodálatosat.

A hozzászólók között emellett vannak olyanok is, akik más megállókban hallották a nőt énekelni, egyikőjük meg is jegyzi, hogy élőben még szebb a hangja, mint a videón keresztül.

A Los Angeles-i rendőrség szóvivője a Los Angeles Times-nak azt nyilatkozta, hogy az egyik rendőr vette fel a nő éneklését, és hogy mielőtt arrébb ment volna, beszélgetett is vele pár szót, bár az nem derült ki, hogy mi is a nő története, csupán annyi, hogy a rendőrség munkatársai eddig nem figyeltek fel a nőre. Ahogy a metró szóvivője sem hallott még sosem az énekesnőről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik