Élet-Stílus

Elindult a Való Világgal kevert Éden Hotel, a Love Island

Az RTL Klubnál erősen indították ezt az őszt, szeptember első napján rögtön elénk tolták legújabb realityjüket, ami nemcsak egy szimpla valóságshow, mint a Való Világ, hanem az Éden Hotelhez hasonlóan egy párkereső műsor. A szereplők viszont ugyanazok – tetovált focisták, illetve most épp boxolók, na meg a 10D-s műszempillát viselő nők.
Ők a Love Island első játékosai
Ezt a nyolc fiatalt már biztosan láthatjuk az RTL új realityjében.

Az új reality-sorozat műsorvezetője az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Kamarás Norbert, vagyis Lali, helyette viszont a műsorban leginkább csak a narrátor hangját hallani, aki úgy próbálja elmagyarázni a közönségnek a történéséket, mintha egy nagyon béna mesekönyvet olvasna fel. Mondjuk a narrátornak kivételesen tényleg van – vagy legalábbis lehetne – létjogosultsága ebben a show-ban, mert én már az első rész első fél órájában elvesztettem a fonalat, hogy ki kicsoda, ki kinek a párja, azt pedig pláne lehetetlen követni, hogy kinek milyen mondatok és milyen szórenddel jönnek ki a száján.

Én nagyon őszintén közeledtem az Erikhez, viszont volt így valami amit mondott.

Megmondom neked őszintén, hogy már az elején belevágtam a játékba.

Te egy olyan helyzetbe’ vagy egyébként, mint az összes többi srác nem.

Nem feltétlenül a rossz hangosítás hibája, hogy sokszor semmit nem érteni abból, amit a játékosok mondanak, mert sajnos előszeretettel motyognak. Amikor pedig nem motyognak, akkor ugrálnak a műfűről a medencébe, de leginkább a sminktükör előtt álldogálnak. Nem túlzok, a lányok a közel másfél órányi műsoridőből legalább egyet a tükör előtt töltöttek.

Viszont előfordul, hogy néha kirángatják őket onnan, ilyenkor feladatokat kell megoldaniuk, amiket telefonon, üzenetben kapnak meg, és hogy mindegyikük értse ezeket, az üzenetek végére mindig odadobnak három hashtaggel ellátott szót, például olyanokat, mint a

#hűha, #partytime, vagy #bamm.

De ha a játékosok valamiért mégis elfelejtenék, hogy hol vannak és mit kell csinálniuk, elég csak körbenézniük, és máris tudják, mi a helyzet, a műsorkészítők ugyanis telepakolták a házat olyan feliratokkal, mint a

  • dögös,
  • érzéki,
  • vágy,
  • kaland.

Egy dolgot tudnék csak javasolni így az első rész után: ha valaki mostanában tervez magára varratni valamit, az inkább ne nézze meg a műsort, mert egy életre elmegy a kedve a tetoválásoktól. De ha nincs tervben tetoválás, nyugodtan be lehet kapcsolni a tévét, már csak Ticián szemöldöke miatt is, amiről azt hittem, uralni fogja a Love Islandet, de aztán megláttam Patrik bajszát.

Gomez Addams elbújhat a sarokba.

via GIPHY

Kiemelt kép: Instagram/RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik