Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: A rendőrök megpróbáltak pótolni egy anyát, ez lett belőle

Pont egy éve, mármint szintén május első vasárnapján – csak akkor 6-ára esett – a rendőrség anyák napja alkalmából kirakott egy videót, amiben egy anyát pótoltak egy napra. Az eredmény? Fenomenális.

A rendőrök megpróbáltak pótolni egy anyát, ez lett belőle
Rendhagyó videóval készült a BRFK anyák napján.

Egy indianai pénzszállító hátsó ajtaja valahogy kinyílt útközben és így egy rakat, egészen pontosan 600 ezer dollár (157 millió forint) hullott ki a kocsiból, legalábbis ennyiről írtak az első hírek. Többen is elkezdték felszedegetni a pénzt, a rendőrség viszont mindenkit felszólított, hogy adják le a pénzesőből származó bevételüket, ez így ugyanis lopásnak számít.

Beterítette az utat a pénzszállítóból kirepült pénz – videó
Az indianai úton ugrottak ki a kocsijukból az emberek, hogy eltegyenek belőle.

Szexuálterapeutánktól, Sereg Tímeától kért tanácsot egy olvasónk, egy olyan hűtlen feleség, akinek súlyos okai vannak arra, hogy kifelé kacsintgatott a házasságából. Mit lehet ilyenkor tenni?

A szeretőmmel boldog vagyok, a férjemmel szenvedek
Mi vezet odáig, hogy egy elvekkel élő, kétgyerekes, házas nő egy harmadik félhez fordul? Mielőtt bárki ítélkezne, olvassa végig.

Okos mozdulattal járt túl egy autós eszén az eszén egy kínai sofőr. Szó szerint megalázta, amit a fedélzeti kamerája rögzített is. Íme:

Ez az autós csodás módszerrel alázta meg az őt direkt feltartó sofőrt
Folyamatosan beállt elé, amikor az autópályán el akart menni előtte. Aztán egy okos mozdulattal megoldotta a problémát.

Aztán tavaly ilyenkor történt egy egészen borzalmas baleset is. Egy férfi vizelni akart az erdőben, mikor észrevett egy sérült medvét. Odament hozzá, hogy készítsen vele egy szelfit, a találkozójuknak viszont tragikus lett a vége. És, ahogy mindenről, persze erről is van videó. Vigyázat, felkavaró felvétel!

Medve ölt meg egy férfit, aki szelfizni akart vele (18+)
Az indiai férfi vizelni állt meg egy erdőben, amikor észrevette a sérült medvét, és odament hozzá egy fényképre.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik