Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Mutatjuk, milyen hányingerkeltő mocsok van az Instagram-sztár lakásában

Hatalmas tartozással hagyta ott a népszerű Instagram-sztár, Kayla Jenkins, azaz Okaylaaa a bérelt lakását. És nem csak tartozással, hanem piszokkal is. Tényleg minden merő mocsok volt, mintha drogosok vertek volna ott tanyát.

Egy 12 éves meg nagyon összeveszett a szüleivel, bosszúból pedig a bankkártyájukkal elrepült Balira és négy napot egy luxushotelben töltött. A szülők ugyanis, bármennyire is kérte, nem vitték el a Dél-Kelet-Ázsiába. Persze ez így se lett volna egyszerű, de a srác elég ügyesen valósította meg a tervét.

Durva bosszút tervelt ki a 12 éves, miután összeveszett a szüleivel
Ellopta az anyja bankkártyáját, elrepült Balira, aztán egy csomó pénzt elköltött.

Elképesztően megható pillanatokat éltek meg a Vatikán falai is egy éve. Egy kisfiú ment oda Ferenc pápához, hogy elhunyt ateista apja vajon a menybe került-e. A pápa válasza is megindító, és nem utolsósorban, elgondolkoztató.

Interneten árverezte el szüzességét az akkor éppen 18 éves Aleexandra Kefren. El is kelt, több mint 700 millió forintért, egy hongkongi üzletember ajánlotta a legtöbbet a liciten. Elvileg. De aztán másfél év múlva a lány újra feltűnt, hogy elmondja a valóságot.

Kitalált a fiatal lány, aki százmilliókért adta el a szüzességét
Egymillió dollárról (250 millió forintról) indult az árverés 2016 őszén.

Talán meglepő lehet, amit Dr Kristi Funk állít, mi az a hely a női testen, ami a nők harmadánál orgazmushoz vezethet. Ez főleg a nők annak a 20 százalékánál lehet fontos, akik vaginálisan nem képesek elélvezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik