Élet-Stílus

Beterítette az utat a pénzszállítóból kirepült pénz – videó

Az indianai rendőrség kéri azokat, hogy akik pénzt találtak a I-70-es úton szerdán, azok adják vissza nekik. Történt ugyanis, hogy egy pénzszállító autó hátsó ajtaja útközben kinyílt és a benne szállított pénz az útra szóródott.

Az emberek azonnal kiugrottak az autóikból és elkezdték összeszedni a szanaszét szálló bankjegyeket. Az első hírek szerint 600 ezer dollár, vagyis 157 millió forintnyi készpénz hullott ki a kocsiból, de később a rendőrség már arról beszélt, hogy nem tudni a pontos mennyiséget.

A pénzszállító sofőrje a rendőröknek azt mondta, hogy egy mellette elhaladó autó vezetője integetett neki, és mutogatott a járműve hátuljához, ekkor vette csak észre, hogy repül a pénz ki az útra. Azt egyelőre nem tudni, hogy az ajtó meghibásodása vagy emberi mulasztás az oka a történteknek – írta a Fox59.

A hatóságok keresik egy iskolabusz sofőrjét és egy fehér kisbusz négy utasát, akik biztos vittek el a helyszínről bankjegyeket, vagy azt tartalmazó zsákot. Megjegyezték, ez lopásnak számít, de ha visszaviszik a pénzt a rendőrségre, akkor el lesz felejtve a tettük.

Bank Truck Drops Money All Over the Road

The one type of traffic holdup no one ever complaiins about…

Közzétette: ViralHog – 2018. május 2.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik