Élet-Stílus

Medve ölt meg egy férfit, aki szelfizni akart vele (18+)

Az indiai férfi vizelni állt meg egy erdőben, amikor észrevette a sérült medvét, és odament hozzá egy fényképre.

Medvetámadásban halt meg egy férfi az indiai Odisha államban, miután odament a sérült vadállathoz, hogy egy szelfit készítsen vele – jelentette a helyi sajtó. Prabhu Bhatara egy esküvőről tartott haza több másik vendéggel egy SUV-ban szerda késő délután, amikor megálltak egy erdő közelében, hogy vizelhessen egyet.

A férfi ekkor pillantott a meg a medvét, és úgy döntött, hogy készít vele egy szelfit. Társai figyelmeztetése ellenére odament a vadállathoz, de amikor közel ért hozzá, a medve rárontott és végül halálra marta. „Bhatara a helyszínen meghalt” – mondta el a Hindustan Timesnak Dhanurjaya Mohapatra erdész.

A férfi holttestét csak azután tudták megszerezni, hogy az erdészek altatólövedékkel lőtték meg a medvét. Az áldozatnak a vele együtt utazó emberek közül senki sem segített, mert – ahogy a Times fogalmazott – inkább azzal voltak elfoglalva, hogy telefonjaikkal videót készítsenek az esetről. A Bhatarára támadó medvét csak egy kóbor kutya próbálta meg elijeszteni, de nem járt sikerrel.


Az előző hónapban három embert, köztük két erdészt ölt meg egy vad medve az államban. Az állatot végül dühös helyiek halálra verték.

Ez a mostani már a harmadik olyan haláleset volt az elmúlt egy évben, ami amiatt történt, hogy emberek szelfit akartak készíteni egy vadállattal. Tavaly decemberben és szeptemberben is elefántok öltek egy-egy fiatalt, akik szelfizni próbáltak a vadállatokkal.

(Kiemelt fotó:YouTube)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik