Élet-Stílus

Tekashi69 elkerüli a börtönt tanúvédelmi programmal

Elérhetővé vált Tekashi69 ügyéről egy vádalkuról szóló irat, ami alapján a rapper úgy tűnik, mégis megmenekül a börtöntől. Vállalta a teljes együttműködést az ügyészséggel, továbbá bűnösnek vallotta magát a 9 vádpontból 4-ben, így elismerte a Nine Trey Gangsta Bloods banda tagjaként részt vett szervezett bűnözésben, fegyveres bűncselekményekben, továbbá drogcsempészetben. Ezen túl elismerte azt is, hogy támadást rendelt el Chief Keef rapper ellen, ami egy TMZ által létrehozott videóból derült ki.

Videó van arról, ahogy Tekashi69 vérdíjat tűz ki valakire
A felvétel összecseng egy fegyveres támadással, ami nem sokkal utána történt.

Mindezek ellenére elkerüli a börtönt, cserébe segíti a nyomozást információkkal a bűnbandája ellen, cserébe védelmet is kap és részt vesz a tanúvédelmi programban, új személyazonosságot kapva. Ugyanakkor a szivárványszínű hajával és a teletetovált arcával kérdés, hogyan lesznek képesek elrejteni a Holdról is látszó rappert? Ezt egy Twitter-felhasználó így kommentálta:

Tök szomorú lesz, ha sose tudjuk meg, hogyan sikerült ezt kivitelezni.

Egyébként nem biztos, hogy könnyű lesz felszín alatt tartani 6ix9ine-t, és talán nem is jó ötlet, volt barátnője ugyanis fizikai és szexuális erőszakkal egyaránt vádolja.

Barátnője állítja, hogy Tekashi69 megerőszakolta őt, továbbá őt és gyereküket is fizikailag bántalmazta
Állítása szerint a rapper hét éven keresztül rendszeresen verte őt.

Kiemelt kép: Johnny Nunez/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik