Élet-Stílus

Nagyobb melleket szeretett volna a testépítő anyuka, de az implantátumok majdnem megölték, sőt, a történetnek itt még nincs vége

A 34 éves, kétgyerekes anyuka, Andrea King még 2014-ben döntött úgy, hogy szeretné kicsit felturbózni a külsejét. A nő nagyobb, formásabb melleket szeretett volna, hogy több önbizalma legyen a mindennapokban. Andrea kés alá feküdt, de mint utólag kiderült: ez volt élete legrosszabb döntése. A nő, aki egyébként testépítéssel foglalkozik, a beavatkozás után heteket töltött kórházban élet és halál között lebegve.

A beültetett implantátumok szivárogni kezdtek, emiatt a nő mellei gyakorlatilag heteken keresztül mérgezték a testét.

A legnagyobb probléma az volt, hogy sokáig nem sejtették, mi okozza a rosszulléteket, Andrea elképesztően legyengült, rendszeresen szédült, fájt a feje, fájtak az izületei. Az immunrendszere annyira legyengült, hogy elkezdték különböző daganatos, rákos megbetegedésekre tesztelni. Mikor az orvosoknak végre sikerült rájönni, hogy az új mellek okozhatják a problémát, akkor az anyuka egy percig sem habozott, azonnal kivetette az implantátumokat.

Andrea összesen két évig szenvedett, szó szerint tönkrement az élete, nem túlzás az állítani, hogy lassan haldoklott.

A kivétel után Andreának a mellei teljesen eldeformálódtak, de a nőnek eszébe sem jutott, hogy újabb implantátumot vállaljon be. A nő élete azóta helyrejött, szinte minden panasz elmúlt, boldog, hogy véget ért a rémálom.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik