Élet-Stílus

Az X-Faktor győztesei összeköltöznek Budapesten

Szombat este eldőlt, hogy az X-Faktor 2018-as szériáját egy rapperduó, a USNK nyerte. Néhány nappal a győzelem után, a srácok arról meséltek, hogy mit kezdenek a rájuk szakadó milliókkal.

Az biztos, hogy megfelezzük a pénzt Nimróddal, és már azt is tudjuk, mire költjük! Szeretnénk Budapestre költözni, az elmúlt öt hónapban nagyon megszerettük, reméljük, már januárban itt lakunk. Először csak bérelnénk egy lakást, később viszont szeretnénk venni magunknak, hogy elkezdjük önálló életünket

– mondta a Blikknek Filep Kund.

Nem akarjuk elszórni az összes pénzt, de biztosan sokba kerül az önfenntartás. Maradunk szerények, mint eddig. Nem szeretnénk a családunktól sem kéregetni, a saját lábunkra akarunk állni

– tette hozzá Laskay Nimród, aki arról is beszélt, hogy barátnőik nem voltak elájulva a terveiktől.

Nem nagyon örültek, mivel egy ideig távkapcsolat lesz, de reméljük, idővel ideköltöznek ők is. Autóval hét óra az út Kolozsvárra, repülővel viszont csak másfél, úgyhogy gyakran megyünk és a szeretteink is jöhetnek, amikor csak kedvük tartja.

Az X-Faktor győztesei azt is elárulták, hogy a szintén nyereményül kapott dubaji utazást szeretnék megosztani a tehetségkutató második helyzettjével, ugyanis nagyon jó barátok lettek a Stolen Beat tagjaival.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik