Élet-Stílus tesztlabor

Öt olcsó erotikus cucc, amivel feldobható a szexuális élet

Azt már korábban kiderült, hogy a RendeljKínait szerkesztői nem szégyellősek, írtak már szexuális segédeszközökről (például itt és itt), de akkor csak a férfiaknak szóló cuccok kerültek elő. Ezúttal viszont nem voltak ennyire irigyek, megpróbálnak a hölgyeknek is kedveskedni néhány olyan kiegészítő bemutatásával, ami után ők is elégedetten kapkodhatják a levegőt.

EROTIKUS KOCKAJÁTÉK

Mivel is kezdhetnénk, ha nem az előjátékkal, hiszen ez alapozza meg az egész együttlétet. A Secrexy kínálatának legártatlanabb terméke egy nagyon egyszerű kockajáték, amivel simán feldobhatunk egy közös estét. A két kockát tartalmazó csomag nagyon egyszerű szabályokkal operál: dobunk egyet,

majd megnézzük, hogy melyik testrészünkkel mit kell tennünk.

A véletlenszerűségben rejlik a játék izgalma, hiszen lényegében soha nem lehet tudni, ki és mit fog csinálni. A 2200 forintos árat ráadásul a legelső rendelés alkalmával, a SECRE30 kuponkóddal le tudjuk faragni 1500 forint környékére, ami egy ilyen pikáns játékért szinte semmi.

MŰBŐR BILINCS

Ne hazudjunk magunknak, mindenkinek megfordult már a fejében, milyen lehet egy izgató kikötözős játék, aztán vagy kipróbáltuk, vagy nem. Sokan gondolják úgy, hogy van valami izgalmas a tehetetlenségben, miközben a párunk valahogyan örömöt szerez nekünk. Ezzel a kipárnázott bilinccsel finoman egész finoman kikötözhetjük partnerünket, amíg mi lassan vagy éppen gyorsan eljuttatjuk a csúcsra.

Hölgyek és urak egyaránt élvezhetik a játszadozást,

és akár a fenti dobókockákkal együtt is bevethető az ágyban. A bilincsek 5000 forintos ára nem olyan túlzó, ráadásul a SECRE30 kuponkód ennél is működik, ezzel nagyjából 30%-ot faraghatunk le az árból.

SZEXI EGYENRUHA

Kedves férfitársaim, hát ki nem álmodozott már arról, hogy a párja egy szál kockás miniszoknyában, és mélyen dekoltált, hasvillantós blúzban libegjen be a hálószoba ajtaján? Ugye, hogy ugye! A kétféle színben is elérhető szett már-már felnőttfilmes jeleneteket idéz. Hölgyeim, egy ilyennel nem foghatnak mellé, nincs az a férfi, aki fáradtságra hivatkozva lefekszik aludni, ha meglát egy ilyen szerelésben.

Az különlegességre vágyók, akár szerepjátékhoz is tudják használni az egyenruhát, ezzel még forróbbá téve az együttlétet. Az ötféle méretben elérhető kosztüm 6000 forintért szerezhető be, első rendeléskor itt is működik a SECRE30 kuponkód, viszont kezdésnek érdemes ránézni a mérettáblázatra, hiszen a kínai jelölések nem feltétlenül tükrözik számunkra a valóságot.

MINI BULLET VIBRÁTOR

Evezzünk egy kicsit komolyabb vizekre, hiszen az eddig felsoroltak inkább csak a vágyakat fokozzák. Ha még nem rendelkezünk semmilyen szexuális segédeszközzel, érdemes ezzel a mini vibrátorral kezdeni. Olcsó, egyszerűen használható és hihetetlen élményt tud nyújtani – és ezt már tapasztalatból írjuk.

Nincs túlbonyolítva, csak egyféleképpen tud rezegni, de azt magabiztosan teszi, és könnyedén juttatja el a női nem képviselőit a csúcsra. Az anyaga rendkívül puha és sima, egy kicsit zajos, de a kéjes sikolyok gond nélkül elnyomják a hangját. Az ilyen termékekkel ismerkedőknek kötelező vétel, és az első vásárlás alkalmával, a SECRE30 kuponnal csak 1500 forintba kerül.

FÉRFI MASZTURBÁTOR

A hölgyek után jöjjenek a férfiak, akiknek a magányosabb napokra válogattuk be ezt a kétvégű csodát. Az egyik oldalon az orális, a másikon pedig a vaginális élvezetek „szimulálhatók”.

Nehezebben napokon az agglegények bármikor fordulhatnak hozzá,

de akár párok számára is izgalmas lehet bevetni az együttlétek során. Az ehhez hasonló segédeszközök itthon jóval drágábban kaphatók, a Secrexyn viszont alig kerül többe 7000 forintnál, amit a már a többi terméknél is említett SECRE30 kuponnal további 30%-kal csökkenthetünk.

Ha érdekelnek további kiegészítők, segédeszközök, itt megtekinthető a teljes kínálat. A még mindig futó halloweeni akció is érdekes lehet, ahol 40%-os kupont kapunk meghatározott termékekhez.

Rendelj kínait!

Ha érdekelnek a kínai termékek, és első kézből szeretnél értesülni az új tesztekről, ajánljuk a RendeljKínait oldalát!

Nyitókép: ThinkStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik