Élet-Stílus

Leműtteti péniszét a csontvázember

A kolumbiai fiatalember szerint úgy már teljesen szkeletonszerű lesz.

Eric Yeiner Hincapié Ramírez mindent megtesz, hogy úgy nézzen ki, mint egy élő csontváz (bármennyire is hülyén hangzik ez).

A kolumbiai fiatalember mindig is vonzódott a témához, de csak azután kezdte el a testmodifikációkat, miután 12 éves korában elveszítette édesanyját. Az első tetkója anyukája arcképe volt, amit a hátán visel.

A 22 éves srác eleinte csak a fejét szerette volna koponyaszerűre alakíttatni, ezért két évvel ezelőtt leműttette az orra hegyét, levágatta a fülcimpáját, és befizetett egy jó kis nyelv-kettéválasztásra (erről ugyebár már megírtuk, hogy mekkora előny szex közben),

de most még komolyabb lépésre készül: eltávolíttatná a nemi szervét. Hogy így már teljesen csontvázra emlékeztető legyen a külső.

De miért – merülhet fel joggal a kérdés sokakban. Ramírez szerint

mind egyformák vagyunk. Mindegy, hogy fiú vagy lány, férfi vagy öregember vagy, mindannyian csontvázak vagyunk.

Magáról pedig ezt mondja:

Átlagos ember vagyok, csak épp eléggé máshogy nézek ki, mint az emberek többsége. Olyan ez, mintha máshogy gondolkodnál, öltözködnél, más zenét hallgatnál. Én így érzem jól magam.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KalacaskullOficial (@kalacaskulloficial) által megosztott bejegyzés, Szept 14., 2018, időpont: 8:51 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KalacaskullOficial (@kalacaskulloficial) által megosztott bejegyzés, Máj 13., 2018, időpont: 10:05 (PDT időzóna szerint)

via Los Informantes; kiemelt kép: Instagram

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik