Élet-Stílus

A kettévágott nyelv óriási előny az ágyban

Állítja a nő, aki a Gyíkemberre akart hasonlítani.

Allie Kali konzervatív közegben nőtt fel, de mindig is művészléleknek, a család fekete bárányának érezte megát. A Pennsylvaniában nevelkedett, ma már Los Angelesben élő 24 éves nő kiskora óta lelkes rajongója a Guinness-rekorder Lizardman-nek (avagy Gyíkembernek), és a hatására döntött úgy, hogy ő is kígyónyelvet csináltat, azaz a nyelvkettévágás nevű testmodifikációnak veti magát alá.

Jogi okokból 18 éves koráig várnia kellett az első tetoválással, de azóta belehúzott, és ma már az egész testét tetkók borítják.

2018 áprilisában döntötte el, hogy jöhet a nyelvkettévágás is. Állítja, hogy a 45 perces operáció nem volt fájdalmas, ugyanakkor a lábadozás elég sok gyötrelemmel járt.

Szerinte azonban bőven megérte kibírni a kínokat, nemcsak azért, mert így egyedi külsővel bír, hanem mert a hálószobában is ki tudja használni a kettévágott nyelv adta lehetőségeket, és sokkal nagyobb élvezetet okoz így, mint klasszikus nyelvű nőtársai.

Allie eddig 25 ezer dollárt (6,9 millió forint) költött testmodifikációkra, és azt mondja, most érzi igazán jól magát a bőrében.

Ha valaki nagyon erős idegzetű, 18 éven felüli, bírja a durva látványt, és szeretné megnézni fotón, hogyan néz ki egy ilyen műtét, kattintson ide, de nem nagyon ajánljuk.

 

via Northfoto, kiemelt kép: Allie Kali / mediadrumworld.com 

Acélhorgokat aggattak a bőrömbe, és felakasztottak
Felnőtt tartalom, de szex nem lesz benne. A „body suspension”, vagyis testfelfüggesztés messze esik az emberek túlnyomó többségének komfortzónájától. De miért akarná bárki, hogy a bőrébe aggatott horgokkal fellógassák? Kipróbáltuk!
Eltávolíttatta nemi szervét az agyontetovált ráktúlélő
Barátnője a bordáitól szabadult meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik