Élet-Stílus

Eltávolíttatta nemi szervét az agyontetovált ráktúlélő

Barátnője a bordáitól szabadult meg.

Adam Curlykale testfelületének 90%-át tetoválás borítja. A férfi 2017-ben lett ismert, amikor feltűnt egy tévéműsorban, és elmesélte, hogy 2006-ban kezdett el tetkókat varratni, nem sokkal azután, hogy felépült a vastagbélrákból, depressziós volt, és a betegség nyomait, valamint – albinizmus okozta – hófehér bőrét szerette volna eltüntetni.

Aztán rákapott a tetoválásokra.

Facebook

Az oroszországi Kalinyingrádban született, Poznanban felnőtt, jelenleg Londonban élő 32 éves lengyel férfi kedvenc színe a szürke, de ez talán kiderül az alábbi képből is:

Facebook

Adam a szemgolyóját is a szürke ötven valamelyik árnyalatára festette, így már testfelülete 90%-át tinta borítja. Persze ez a százalékos arány még nőni fog.

A legfrissebb hír róla, hogy Mexikóba utazott, ahol speciális műtéttel eltávolíttatta a nemi szervét (és a mellbimbóit is), méghozzá azért, mert a nullo szubkultúrához tartozónak vallja magát. A guadalajarai kórházba vele tartott barátnője, Veronica Carol Blades (művésznevén Miss xRonix) is, aki bordáit vetette ki és átműttette a fülét, hogy úgy nézzen ki, mint az elfek.

Facebook

 

(via wprost.pl, kiemelt fotó: Facebook)

Sárkánnyá változtatta magát a bankárnő
Már ötéves korában tudta, hogy nem teljesen ember.

2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik