Szórakozás

Azealia Banks: Cardi B a fekete nők karikatúrája

Cardi B törölte Instagram-fiókját, miútán a Breakfast Club interjújában Azealia Banks a fekete nők karikatúrájának nevezte őt. 

Szerinte 2 éve virágzott igazán a fekete nők kultúrája, Beyoncé Lemonade albumának idején. Cardi B-t analfabéta, tehetségtelen patkánynak nevezte, és arról beszélt, hogy ha ő vagy bárki más ilyen helyesírással írna, mindenki kiakadna, neki mégis elnézzük.

Cardi B nagyon megsértődött, arról írt, hogy nem ő olyan amilyen, de nem ő akart híres lenni, az emberek kezdték el szeretni, amit csinál, és adtak neki lehetőséget, hogy bebizonyítsa tehetségét. Nem akart szerepmodell lenni, ezért megváltozni sem fog. Hozzátette, hogy olyan nőtől, aki kifehéríttette a bőrét, nem hitelesek ezek a szavak.

Annyira a színes nőket akarod képviselni, pedig még magadat sem tudod. Imádkozz inkább a saját sikeredért, mint mások bukásáért.

– tette hozzá. Arról is írt, hogy attól, hogy nem jó helyre teszi a vesszőt és elrontja a nyelvtant, még se nem analfabéta, se nem hülye. És mert hangosan nevet, még nem karikatúra. Ezután törölte az Instagramját és privátra állította a Twitterét is.

Kiemelt kép: Getty Images / Taylor Hill

Ajánlott videó

Olvasói sztorik