Szórakozás

Verekedési botrányba keveredett Russell Crowe

Az Oscar-díjas színészt a fiatal rapper-énekesnő, Azealia Banks saját közösségi oldalán vádolta meg azzal, hogy verbálisan és fizikailag is bántalmazta őt. A 25 éves lány dühös Facebook-posztjában azt állította, Russell Crowe színesbőrűnek nevezte, fojtogatni kezdte, végül pedig megpofozta, mielőtt kidobta volna egy szállodai szobából. A poszt később törlésre került, mivel többen egészen máshogy emlékeznek a történtekre.

Állítólag az ausztrál sztár néhány vendéget hívott meg magához, hogy együtt zenét hallgassanak. A meghívottak között volt a rapper RZA is, aki Azealia Bankset vitte magával. A fiatal énekesnő pedig igen hamar kritizálni kezdte Crowe zenei ízlését, sőt unalmas fehér embernek is nevezte.

Igazán botrányossá pedig ott vált a helyzet, mikor Azealia fenyegetőzni kezdett, hogy egy törött borospohárral elvágja a színész és az egyik vendége torkát. Amikor pedig az énekesnő tényleg poharat ragadott, Crowe kiráncigálta a szobából, majd azonnal értesítette a biztonsági őröket. A pontos szituáció egyébként még nem tisztázott, de a szemtanúk többsége Russell Crowe mellé állt a kényes ügyben.

A rappernő egyébként éppen múlt hónapban felejtett el megjelenni a bíróságon, ahol azt az ügyét tárgyalták, mikor tavaly megtámadott egy kidobót egy New York-i klubban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik