Élet-Stílus

Egy pucér takarítónő elmesélte, milyen a munkája

Nem rossz az órabér, és van, hogy az ügyfél is meztelen.

Anna (aki álnéven nyilatkozott a Wales Online-nak) három hónapja dolgozik a Naturist Cleaners nevű cégnél. Ez az a brit vállalkozás, amelyről már korábban írtunk: az alkalmazottak ádámkosztümben takarítják ki az ügyfelek lakásait.

Remekül lehet keresni pucér takarítással
Egyre nagyobb az igény az ádámkosztümben porszívózó munkatársakra.

A lány a lapnak elárulta: nem tartozik a hobbijai közé a naturizmus, de előfordul, hogy meztelenül mutatkozik közeli barátai előtt. A pucér takarításról azt mondja:

felszabadító érzés.

Legelső munkája előtt leginkább azért izgult, mert nem tudta, ki fog ajtót nyitni. De mint mondja, az első megrendelője nagyon kedvesnek bizonyult, többször is kérdezgette, hogy nem érzi-e magát feszélyezve, és végig beszélgettek, miközben ő dolgozott.

Ügyfelei általában egyedülálló férfiak, akiknek a műszak elején nyilatkozniuk kell arról, hogy senki más nem tartózkodik rajtuk kívül a lakásban, és hogy nem készül felvétel a történtekről.

Nem ritka, hogy maguk a kliensek is meztelenek mindeközben,

ám ettől még teljesen szexmentes a munka. A lányoknak, biztonságuk érdekében, üzenetet kell küldeniük a cégnek, amikor a helyszínre érkeznek, a munka felénél, és amikor távoznak.

Anna elmondása szerint egyetlen egyszer kellett ruhában rendbe raknia egy lakást, ám az amúgy sem kifizetődő annyira, mint a pucér verzió: a meztelen takarításért 45 fontot (16 ezer forint) kap óránként, míg felöltözve körülbelül fele ennyit.

A lány állítja: remek döntés volt, hogy munkahelyet váltott, imád ilyen körülmények között dolgozni – főleg korábbi munkája után, amit egy zsúfolt irodában végzett.

 

Kiemelt kép: Thinkstock (illusztráció)

Egy héten át meztelenül imádkoztak a nők a lelkipásztorral
Az ugandai rendőrök mindenkit letartóztattak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik