Élet-Stílus

Pucéran fogadta a tűzoltókat, miután két liter vodka és egész napos füvezés után oltári nagy hülyeséget csinált

Az 53 éves floridai férfi fel sem fogta, milyen nagy veszélyben is volt az élete.

Ha az ember reggel 9 órakor elkezd vodkát vedelni, és az élményt még marihuánával is erősíti, délutánra sok minden tűnhet csodálatosan jó ötletnek. Sokat tudna erről mesélni a Floridában élő, 53 éves James Cunningham, akit a rendőröknek kellett eltávolítaniuk otthonából, a saját biztonsága érdekében egy ilyen „jó ötlet” miatt.

A Niceville városában élő férfi házához még augusztus 27-én vonultak ki a tűzoltók, miután az épületben tűz ütött ki. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint Cunningham anyaszült meztelenül nyitott ajtót, majd elnézést kért, visszament a házba, amiből sűrű füst szállt fel, és becsukta az ajtót.

Ezután rendőrök érkeztek, akik végül saját biztonsága érdekében őrizetbe vették a férfit, és kivitték a házból – és nadrágot adtak rá. A tűzoltók csak oxigénmaszkban tudtak bemenni a füsttel teli épületbe, hogy eloltsák a lángokat. Amiket egy grillező okozott. Illetve Cunningham, aki úgy gondolta, jó ötlet lesz süteményt sütni a kis elektromos grillezőben.

A férfi a rendőröknek elmondta, hogy aznap reggel 9 órakor kezdett el inni, és füvezni, és végül két liter vodkát fogyasztott el. Ezután megéhezhetett, de valamiért süteményt akart sütni, a grillen.

El is kezdte a sütést, de elfeledkezett róla, és a grillező, a benne lévő süteményekkel együtt lángra kapott. A férfi ekkor száraz törülközőket rakott a grillre, feltehetően azért, hogy eloltsa a tüzet. Nem meglepő módon, a törülközők is lángra kaptak, és a tűz terjedni kezdett.

A rendőrségi jelentés szerint „James látszólag nem fogta fel, hogy milyen veszélyben volt”. A tűzoltók elmondása szerint a házban olyan nagy volt a füst, hogy csak oxigénmaszkban tudtak bemenni, és Cunnigham valószínűleg halálos füstmérgezést kapott volna, ha pár perccel tovább marad a házban.

A tüzet végül sikerült eloltani. Az esetről szóló beszámolókból az nem derült ki, hogy az épületben milyen károk keletkeztek. Cunninghamet közben mentősök vizsgálták meg. A beszámolók szerint nem a kezén lévő égési sérüléseket leszámítva nem volt semmi baja. Ami két liter vodka elfogyasztása után már önmagában szép teljesítmény.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik